11.10.2007, Miroslav Fuks

Vysočina se v sobotu dopoledne představí v Sokolově

Vysočina se v sobotu dopoledne představí v SokolověFotbalisté FC Vysočina o víkendu čeká utkání 11. kola II. ligy, ve kterém se představí na půdě Baníku Sokolov. Výkop utkání je stanoven na sobotu 13. října v nepopulárních 10:15 hodin. Asistenta trenéra Josefa Vrzáčka jsme požádali o sondu do tábora soupeře.

 
„Sokolov má oproti loňské sezóně, v níž jsme s ním dvakrát remizovali, velice obměněný mančaft. Jeho dosavadní výsledky je proto možná trochu za očekáváním, protože složením kádru tento tým bezesporu náleží na vyšší příčky tabulky. Možná i proto byl v září od týmu odvolán trenér Boris Kočí a nahradil ho předchozí asistent Oldřich Abrhám. Tým se opírá o silnou ofenzívu na čele s útočníkem Šorfou, záložníkem Bauerem a tvořivým Brazilcem Costou. Sokolov máme každopádně dobře zmapovaný, viděli jsme několik jeho utkání.

Chystáte na Baník podobně překvapivé rozestavení jako v Hlučíně?
To určitě nelze vyloučit. Týmy se ve II. lize velmi dobře znají a proto je každé překvapení soupeře velmi vítané.

Jak je na tom mužstvo zdravotně?
Celý kádr je zdravotně v pořádku, naplno již trénují Vácha a Rzeszoto. Oba se půjdou rozehrát o víkendu za třetiligové „béčko“. Malínek a Kadlec vyklusávají a postupně zvyšují své tréninkové dávky. Michal Kadlec by ještě mohl stihnout závěr podzimní sezóny. Jirka Malínek své úsilí směřuje do začátku zimní přípravy.
 
Související
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu