13.10.2007, Miroslav Fuks

Vysočina z horké půdy Baníku vydolovala cenný bod

Vysočina z horké půdy Baníku vydolovala cenný bodFC Vysočina ani na třetí pokus Sokolov neporazila a potřetí v řadě s ním remizovala. Domácí Baník potvrdil, že jeho podzimní domácí neporazitelnost není náhodná. Bezgólový výsledek navíc prodloužil dvě jihlavské série – 332 minut bez inkasovaného gólu a zároveň bohužel též 252 minut bez vstřelené branky.

 
SokolovSokolov
11.kolo, sobota 13.10.2007, 10:15
0:0
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Rozhodčí: Jiří Adam - Josef Košec, Emil Ubias

Ž.K.: Šedivý


Diváci: 1870

Sokolov: Kubásek - Kura, Hájovský, Němeček, Thomas - Bauer, Čada, Costa, Mach - Šorfa (71. Jiráček), Salák (66. Habai).
FC Vysočina: Macháček - Veselý, Šedivý, Suchý, Drga - Mezlík, Sviták, Lovětinský – Rabušic (68. Cihlář), Simr, Faldyna.
 

Komentář

Trenér Marko opět překvapil sestavou, když oproti předchozím duelům místo záložníka Bayera nasadil čistokrevného útočníka Rabušice a hrál v systému 4 – 3 – 3 na tři klasické útočníky.
Domácí do utkání vstoupili velmi aktivně, ovšem z úvodní převahy nic nevytěžili. Hosté získávali stále více půdu pod nohama a vyrovnali hru. První velmi nebezpečné zakončení zápasu však přišlo až ve 26. minutě, kdy po pěkné kombinační akci středem hřiště jen těsně vedle branky střílel Mezlík. Z následného protiútoku centroval Salák k bližší tyči, jenže Šorfovu střelu Macháček vyrazil. Úvodní půle byla spíše bojem o každý kousek trávníku. Týmy se snažili o střelbu, ovšem žádná z nich nepřinesla vážné ohrožení branky soupeře. Velké šance přišly až po přestávce.
Ve 48. minutě se dostal po odvráceném rohovém kopu ke střele aktivní Mezlík, ale Kubásek se skákavou střelou z deseti metrů překvapit nenechal. V 50. minutě zase hlavičkoval těsně vedle domácí branky kanonýr Simr po centru Veselého. Domácím v této fázi vázla kombinace a byli v defenzivě. Zábleskem změny byla Bauerova křížná střela ze 62. minuty, která těsně minula pravou tyč.
Sokolovu poté prospělo střídání a v poslední dvacetiminutovce měl převahu. V 80. minutě rozehrával rohový kop a obránce Veselý odvracel z brankové čáry na další roh. Střelu Macha z 85. minuty Macháček nadvakrát kryl a s přímým kopem Costy o dvě minuty později si poradil také. V nastavení ještě vylekala brankáře Kubáska střela z kopačky střídajícího Cihláře mířící těsně nad. Té předcházela obrovská chyba domácího Macha.

Související odkazy:
On-line: ZDE
Preview: Vysočina se v sobotu dopoledne představí v Sokolově

 
Zápasy
11.kolo | Sokolov - FC Vysočina | 0:0
26.kolo | FC Vysočina - Sokolov | 1:0
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu