15.07.2002, Redakce

FC Vysočina zveřejnila svoji podzimní soupisku

V pondělí 15. července uzavřelo vedení druholigového FC Vysočina Jihlava dvacetičlenou soupisku pro nadcházející podzimní část II. ligy ČMFS.

 
Oproti jarní sezóně kádr opustili hostující hráči Jirásek (nyní v Xaverově), Černoch (hledá si angažmá) a Boušek, jehož po celou dobu působení v Jihlavě provázely zdravotní problémy a tudíž vedení FC Vysočina nevyužilo opce na jeho přestup a vrátilo ho do prvoligového FC Synot. Do celku nováčka MSFL 1.SC Znojmo zamířil bývalý kapitán mužstva Petr Tržil. Do divizního "B" mužstva byli přeřazeni mladíci Zimčík, Vácha a Maňhal a též i zkušený Hekerle. "Vladimír Hekerle pro náš klubu odvedl velký kus práce. Nyní bychom byli rádi, kdyby své zkušenosti předal našim talentovaným mladíkům v juniorce. Zároveň jsme mu v FC Vysočina nabídli i pracovní pozici," uvedl ředitel klubu ing. Zdeněk Tulis.

V kolonce příchody figurují čtyři nová a dvě staronová jména. Fanouškům FC Vysočina je dobře znám hráč "béčka" Aleš Frolda a především pak Aleš Ryška, kterého vedení klubu získalo na roční hostování s opcí na přestup ze Sigmy Olomouc. Novými posilami pro podzimní část jsou dále zkušený obránce SA Brno Petr Baštař, který v Jihlavě podepsal tříletou smlouvu, volný hráč Petr Gottwald, jenž se s vedením klubu dohodl na roční smlouvě, dále třebíčský odchovanec Michal Pacholík a Petr Vladyka, který do Jihlavy zamířil po předchozích prvoligových angažmá ve Slávii Praha a Blšanech. Oba hráči v FC Vysočina podepsali půlroční hostování s přestupní opcí.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu