16.07.2002, Redakce

Setkání fanoušků FC Vysočina proběhne 16. července

JIHLAVA - Na základě pozitivního ohlasu, který vzbudila iniciativa vedení FC Vysočina zlepšit atmosféru na druholigových utkáních a založit fan-club příznivců klubu, proběhne v úterý 16. července od 17:00 hodin první schůzka fanoušků a potencionálních zájemců o členství ve fan-clubu. Setkání se uskuteční ve V.I.P. prostorách nového sídla klubu v Jiráskově ulici. Zváni jsou všichni příznivci bez rozdílu věku a pohlaví.

 
Všichni příchozí budou v rámci setkání seznámeni s návrhem vedení klubu na fungování fan-clubu. Ten by měl svým členům přinést řadu výhod v podobě slev na koupi permanentních vstupenek a finanční podpory pro nákup ”potřeb” pro fanoušky – bubnů, vlajek, světelných efektů apod. V případě skutečného zájmu klub fanoušky podpoří dodáním replik dresů FC Vysočina. Stejně tak jim umožní pořádání setkání členů fan-clubu ve V.I.P. prostorách klubu nebo se bude podílet na organizování autobusových zájezdů na vybraná mistrovská utkání.

“Víme, že kopaná v našem městě a celém kraji postrádá tradici špičkové soutěže i silné zázemí fandů, věříme však, že se tato situace musí brzy zlomit a i fotbal získá své vlajkonoše. Jednou z cest by mělo být právě založení tohoto fan-clubu. Druhá liga by si správnou kulisu rozhodně zasloužila, kopaná přeci není divadelní představení,” uvedl vedoucí marketingu FC Vysočina Jihlava Miroslav Fuks.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu