07.12.2007, iDnes.cz - Jan Salichov

Simr přemlouval Brno. Zbytečně, musí se vrátit

Simr přemlouval Brno. Zbytečně, musí se vrátitTak trochu paradoxní situace. Čtyřiadvacetiletý útočník Pavel Simr zaujal svými výkony během půlročního hostování ve druholigové Jihlavě mateřské Brno natolik, že by měl dostat příležitost bojovat o nejvyšší soutěž. Jenže on sám by býval raději preferoval prodloužení pobytu na Vysočině.

 
"S panem Tulisem (ředitelem FC Vysočina - pozn. red.) jsem byl dokonce osobně v Brně a řekl jsem jim, že už jsem tam dlouho a že chci pryč," popisuje Simr. "Ale bylo mi řečeno, že dostanu šanci. Takže na začátek přípravy budu asi v Brně."

Mladý fotbalista, který během podzimu v jihlavském dresu potvrdil roli kanonýra, když ve 14 zápasech nastřílel 8 branek, se však obává, že v nabitém útoku prvoligového mančaftu příliš prostoru nedostane.

"Uvidím, jakou šanci mi dají. Jestli tam jdu jen proto, abych byl do počtu, tak to nemá cenu," tvrdí Simr, jenž bude v Brně bojovat o místo po boku takových jmen, jako jsou Aleš Besta, Tomáš Došek, Milan Pacanda či René Wagner. "Vím, že někteří hráči mají v klubu končit. Takže budu hlavně doufat, ať nějakého dalšího útočníka nekoupí."

To v Jihlavě by měl oblíbený střelec místo v základní sestavě téměř jisté. Jenže, podobně jako před dvěmi lety, kdy při svém prvním hostování vystřílel Vysočině postup do nejvyšší soutěže, se produktivního forvarda Brno rozhodlo povolat zpět.

"Není to nic nového. Za ta léta, co tohle absolvuji, už jsem si zvykl," říká hořce Simr, který má na Jihlavu ty nejlepší vzpomínky. "Ideální by bylo, kdybych se s ní mohl vrátit do první ligy. To by bylo super."

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu