17.12.2007, Miroslav Fuks

Kadlec: „Chceme získat zpět přízeň fanoušků a vrátit je na stadión“

Kadlec: „Chceme získat zpět přízeň fanoušků a vrátit je na stadión“Na podzim toho příliš neodehrál, což podle mnohých stálo za neuspokojivými výkony fotbalistů FC Vysočina ve II. lize. Jeho poměrně vleklé zraněné kolena je již naštěstí u konce a tak mu nic nebrání k plnému zapojení do lednové zimní přípravy. Jistě jste poznali, že je řeč o kapitánovi a pilíři jihlavské defenzívy Michalu Kadlecovi, který jsme v tento čas požádali o rozhovor.

 
Jsi momentálně zcela zdráv? Těšíš se na zimní přípravu?

Pevně věřím, že je mé koleno v pořádku a nebude mi nic bránit ve stoprocentním absolvování zimní přípravy. Tu, stejně jako každý fotbalista, nemám příliš v lásce, ale uvědomuji si, že je prostě nutností. Doufám, že nám pomůže k velmi dobrému jaru.

Co říkáš na poměrně velkou obměnu kádru FC Vysočina?

Počet odchodů je poměrně velký. Já však věřím, že tým bude na potřebných postech vhodně doplněn a že se během dlouhé zimní přípravy dokážeme velmi dobře sehrát. Potřebujeme se chytit hned v úvodních jarních zápasech.

Od tvého návratu na hřiště fanoušci i trenér Marko hodně očekávají…

Chápu, že zde určité očekávání asi je. Na mistrovské zápasy se moc těším a udělám maximum pro to, aby očekávání bylo našimi výkony i výsledky naplněno. Věřím, že nezklamu ani trenéra Marka, pod kterým jsem zatím nesehrál žádný mistrovský zápas. Během své rekonvalescence jsem s ním komunikoval a připravoval mi individuální tréninky. Doufám, že do jeho systému hry zapadnu.

Na rok 2007 pravděpodobně nebudeš rád vzpomínat...

Určitě se nám tento rok nepovedl. Po zklamání z nezvládnutého boje o postup do I. ligy přišel nepovedený podzim. Navíc jsem se hned zkraje sezóny zranil. Zranění však k fotbalu patří a proto věřím, že jsem si svoji porci smůly už vybral. V příštím roce budeme zase silní. Moc bych si přál, abychom opět získali přízeň fanoušků a vrátili je do ochozů našeho stadiónu.

Jak budeš trávit Vánoce a Silvestra?

Vánoční svátky strávím v rodinném kruhu a po návštěvách příbuzných. Moc se na toto období těším, chci si ho užít v klidu a pohodě. Ani na Silvestra neplánujeme, že bychom někam vyrazili.

Zároveň bych chtěl touto cestou popřát fanouškům FC Vysočina krásné prožití vánočních svátků a mnoho zdraví a štěstí do roku 2008. Věřím, že jim v nadcházejícím roce přineseme hodně radosti.

 

 

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu