12.09.2002, Redakce

FC Vysočina předala finanční dar do obce Majdalena

Ve čtvrtek 12. září dovezli zástupci FC Vysočina Jihlava - ředitel klubu ing. Zdeněk Tulis a vedoucí marketingu Miroslav Fuks – finanční dar ve výši 50 tisíc korun do obce Majdalena na Třeboňsku.

 
Finance klub shromáždil třemi cestami. Tou první byla finanční sbírka mezi zaměstnanci a hráči klubu, druhým zdrojem byl část výtěžku z domácího druholigového utkání proti Mostu a třetí a největší díl peněz vzešel z výběru vstupného z nedávného přátelského charitativního utkání proti pražské Slavii.

Ve snaze nerozmělnit obnos mezi více osob, se vedení klubu rozhodlo věnovat celou částku konkrétní rodině. Na základě doporučení zástupkyně starosty paní Švecové byly peníze předány do rukou přítomného vnuka důchodkyně paní Koubkové, které povodňová vlny z vyplaveného pískovcového lomu zničila a odnesla veškeré vybavení skromné chaloupky. Finance si našly svého konkrétního a velmi potřebného adresáta.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu