02.02.2008, Miroslav Fuks

Zasloužená remíza proti prvoligovému Kladnu

Zasloužená remíza proti prvoligovému KladnuFC Vysočina dnes na přírodní trávě v Nymburce sehrála kvalitní a zcela vyrovnaný duel proti prvoligovému Kladnu. Ten skončil remízou 1:1, když branky stříleli v 16. minutě kladenští a za Jihlavu v 65. minutě vyrovnával hlavou Gába po rohovém rohu z levé strany zahrávaném Dupalem.

 
KladnoKladno
přát., sobota 2.2.2008, 14:00
1:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: 16. Zachariaš - 65. Gába
Diváci: 0
Kladno: I. půle: Kostolanský - Bartoš, Beneš, Hochmeister, Čáp - Brunclík, Zoubele, Szabo, Rada, Jablonský - Zachariáš. II. půle: Miski - Vršajevič, Farbák (60. Beneš), Killar, Vincenc - Kousal, Holub, Gross, Černý, Cigánek - Kabele.
FC Vysočina: Šimon - Gabriel (46. Veselý), Tlustý (60. Bodeček), Gába, Vepřek - Schneider (60. Hušbauer), Lovětínský - Sláma (60. Dupal), Böhm (60. Šamánek), Cihlář (46. Vácha) - Faldyna (60. Rabušic)
 

Komentář

V úvodu první půle byl znát rozdíl ve stavu přípravy obou týmů. Kladnu zbývá 14 dní do startu I. ligy a to bylo znát na pohybu a rozehranosti. Hráči Vysočiny se navíc po dlouhé době octili na přírodní trávě. I proto se jako první radovali prvoligisté, kteří zužitkovali špatně pokrytou standardku. "Po inkasovaném gólu jsme ožili a hru jsme vyrovnali. V šancích se octili Cihlář, Böhm a Faldyny, ovšem nevyužili je. Ve druhé části jsme od začátku diktovali tempo hry a soupeře předčili v pohybu. Vytvořili jsme si minimálně čtyři čisté šance ze strany Böhma, Rabušice či mladíka Hušbauera. V dobrém výkonu jsme pokračovali i po velkém vystřídání v 60. minutě. Zasloužené vyrovnání přišlo v 65. minutě po hlavičce Gáby po rohovém kopu Dupala," zhodnotil duel kouč Karol Marko, který dodal: "Remíza je skutečně zasloužená. Tentokráte jsme se více zaměřili na defenzívu, kterou kvalitní soupeř určitě prověřil. Ukázaly se nám chyby, které musíme odstranit. Musím však říci, že z přístupu a celé práce týmu mám dobrý pocit."

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu