09.02.2008, Miroslav Fuks

Vysočina v Trenčíně zanechala dobrý dojem, ale prohrála

Vysočina v Trenčíně zanechala dobrý dojem, ale prohrálaPo Interu Bratislava skončil i další výjezd FC Vysočina na Slovensko porážkou. Na umělé trávě AS Trenčín naši hráči prohráli s domácím účastníkem Corgoň ligy 2:0 po poločasu 1:0. Jihlava se zejména ve druhé části prezentovala velmi dobrou hrou s řadou šancí, ale nedařilo se jí v koncovce.

 
TrenčínTrenčín
přát., sobota 9.2.2008, 14:00
2:0
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Góly: Šebek, Rožník

Žluté karty: Sluijter, Jakúbek – Gába
Diváci: 0

Trenčín: D. Rožník – Jakúbek (Čögley), Horváth (Marček), Kleščík, Kasálek – Báez, Sluijter – Gergel, Šebek (Hlohovský), Chanti – Depetris (Rožník)
FC Vysočina: Šimon – Veselý (46. Dupal), Kadlec, Tlustý, Vepřek (80. Schneider) – Gába, Lovětínský – Sláma, Böhm (78. Rabuši), Cihlář (68. Vácha) – Faldyna (71. Šamánek).
 

Komentář

Hosté do první půle dobře vstoupili. Postupně však začali prohrávat osobní souboje ve středu pole a vázla rozehrávka z obrany. „Vepředu jsme proto nebyli tolik nebezpeční. Přesto mohl Faldyna a později Böhm skórovat po akcích Slámy. Akce domácího se nám dařilo kontrolovat, ovšem vyrobili jsme na naší pravé straně chybu, která vedla k jedinému gólu první půle,“ řekl k úvodní části kouč Marko.
„Do druhého poločasu jsme udělali změny na pravé straně, kde Dupal nahradil Veselého a Sláma se místo něj stáhl na pravého beka. Zvýšili jsme důraz, výrazně zlepšili rozehrávku a ovládli jsme hřiště. Čisté gólovky měli Böhm, Vácha a Faldyna. Bohužel, v koncovce se nám vůbec nedařilo a naopak domácí tým, v jehož dresu nastoupili Argentinci, Holanďané či Češi, z ojedinělé akce se v 80. minutě dostal k míči Rožník a krásnou křížnou tvrdou přízemní střelou nedal Šimonovi šanci. Mimochodem, obě branky dali hráči, které jsme během svého trenčínského působení vytáhl z dorostu. Utkali jsme se s kvalitním soupeřem, který nás velmi dobře prověřil a ukázal nám určité nedostatky. Jsem rád, že jsme na Slovensku zanechali dobrý dojem z naší hry,“ zakončil své hodnocení duelu Karol Marko.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu