05.03.2008, Miroslav Fuks

Juniorka porazila zkušené Živanice

Juniorka porazila zkušené ŽivaniceTřetiligová juniorka FC Vysočina dnes v předposledním duelu zimní přípravy zdolala jasného lídra pardubického přeboru Živanice v poměru 3:1. Tečku za herním soustředěním obstaraly branky Chlupa, Čermáka a Jana Veselého.

 
ŽivaniceŽivanice
přát., středa 5.3.2008, 15:00
1:3
(1:1)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Góly Vysočiny: Chlup, Čermák, J.Veselý
Diváci: 0
FC Vysočina B: Štěpanovský – Benda (46. Bureš), Havránek (46. Kříž), Wasserbauer, Nešpor (46. Naniaš) – Chmelík, Chlup, Pacholík, Netrda (46. Niederle) – J.Veselý, L.Procházka (46. Čermák).
 

Komentář

„V úvodu jsme si proti velezkušenému soupeři, v jehož dresu nastupuje řada exligových fotbalistů, vypracovali několik příležitostí a dvakrát jsme nastřelili břevno. Nakonec se ujala pouze šance Chlupa. Živanice však dokázali kontrovat z penalty. Postupem času začal být travnatý terén stále náročnější a spolu s tím na hřišti přibylo osobních soubojů a vzájemně se přiostřilo. V závěru duelu jsme měli více sil my a svoji převahu jsme vyjádřili i gólově. Nutno dodat, že náš soupeř tuto skutečnost nesl velmi těžce a já tak mohu být jenom rád, že se v zápase nikdo nezranil a že jsme ho zvládli i výsledkově,“ stručně zhodnotil utkání trenér Roman Kučera.
„Soustředění absolutně splnilo naše očekávání. Trénovali jsme výhradně na přírodní trávě, což by se nám na Vysočině určitě nepodařilo. Díky tomu jsme udělali hodně práce a pevně věřím, že se to projeví i v jarní sezóně. Generálkou na MSFL pro nás bude v sobotu 8. března duel ve Vlašimi.“

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu