18.03.2008, Miroslav Fuks

Sláma i Šimon proti Hradci věří v úspěch

Sláma i Šimon proti Hradci věří v úspěchPřed atraktivním domácím duelem jsme vyzpovídali duo hráčů FC Vysočina, které s Hradcem Králové pojí fotbalová či regionální pouta. Řeč je o Radku Slámovi a Davidu Šimonovi. Prvně jmenovaný v Hradci strávil druholigové jaro 2004 a nastoupil zde ke dvanácti zápasům, naše aktuální brankářská jednička zase pochází z nedalekých Pardubic, kde dlouhá léta působila.

 
 Co od pátečního zápasu očekáváte?

Sláma: Rozhodně nás čeká těžší práce než proti Třinci. Hradec má zcela jiné ambice a výrazně lepší kádr. Do Jihlavy však po nevydařeném vstupu do jara přijede pod tlakem a s jednoznačným cílem zvítězit. Toho bychom chtěli využít. Každopádně nás čeká velmi těžký zápas, ve kterém mohou rozhodovat i maličkosti. Musíme v něm odevzdat maximální výkon. Věřím, že nám v našem snažení pomohou i fanoušci.

Šimon: Stejně jako proti Třinci si musíme stoprocentně plnit povinnosti na hřišti, být maximálně koncentrovaní a podat kolektivní výkon. Pokud tyto podmínky splníme, tak určitě můžeme myslet na tři body. Byl by tak zapomenut výpadek z Holice a věřím, že bychom poté byli schopni nastartovat bodovou šňůru.

Máte v kádru „Votroků“ z vašeho pohledu hodně známých tváří?

Sláma: Z mého působení v Hradci zůstal už pouze brankář Podhajský, který je klubovým inventářem, a záložník Bouška. Někteří mladíci včetně Černého působili v „béčku“. Na působení v Hradci rád vzpomínám a to i přesto, že se nám tato sezóna příliš nepovedla a že ani ekonomická situace klubu nebyla ideální.

Šimon: V Hradci jsem nikdy nepůsobil a ani si nevybavuji, že by o mne někdy usilovali. Přesto osobně znám Pospíšila, Podhajského, Němečka nebo Pilaře.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu