16.03.2006, Redakce

Večeřa: Na Slovácku nás čeká velmi těžký zápas

V sobotu 18. března naše hráče čeká další existenční zápas. Od 17:00 hodin se představí na stadiónu 1. FC Slovácko a opět půjde o "šest" bodů. "Stejně jako v každém kole nás čeká velmi těžký zápas, který je nyní umocněn skutečností, že se utkají dva celky hrající o záchranu. Domácí letos navíc ještě nebodovali, tudíž jejich snaha zvítězit bude určitě enormní a nás určitě čeká bouřlivá atmosféra.

 
Slovácku sice pravděpodobně bude chybět obránce Rajnoch, trenér Levý však opět může počítat se stoperem Šuškavčevičem a důležitým tvůrcem hry Poláchem. Navíc velmi nebezpečný útočník Sowunmi nejspíše vyvázne jen s podmínkou. Přesto věřím, že navážeme na náš výkon v prvním poločase v Mostě a že ze Slovácko neodjedeme s prázdnou," řekl nám k zápasu trenér Večeřa, který již může počítat s vykartovanou trojicí Kadlec, Vojtíšek a Liška. "Tito hráči se pravděpodobně objeví v sestavě. Navíc jsem rád, že již naplno začal trénoval Michal Vávra, který by za týden mohl nastoupit za juniorku, a lehce trénuje i Michal Demeter. Jinak jsme kompletní."

Pravděpodobné sestavy:

SLO: Drobisz - Němčický, Šuškavčevič, Švejnoha, Lysoněk - Petržela, Polách, Břežný, Roth - Ivana, Sowunmi.

VYS: Rzeszoto - Bartoš, Kadlec, Vojtíšek (Šourek), Liška - Svoboda, Vladyka, Zúbek, Lovětínský, Malínek - Kaplan.

 
Aktuálně

U17: Těsná domácí porážka

Jihlavský mladší dorost podlehl po vlastním gólu ze 77. minuty silným Českým Budějovicím 2:3 (1:1). Jihlavské poslal do úvodního vedení Karel Jančok a v druhém poločase srovnával Milan Urbánek. Dorostenci se tak tímto výsledkem propadli na 13. místo tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu