27.04.2008, Miroslav Fuks

Juniorka nepřesvědčila, ale zvítězila

Juniorka nepřesvědčila, ale zvítězilaVíce než sedmdesát minut se juniorka FC Vysočina trápila proti Uničovu. Třináctý celek tabulky se v 30. minutě utkání ujal vedení, na které domácí dlouho hledali odpověď. Vysvobození z jihlavského trápení přinesly dva góly v rozmezí 72. a 75. minuty, o které se postarali Luděk Procházka a Vladimír Peška.

 
FC Vysočina BFC Vysočina B
22.kolo, neděle 27.4.2008, 11:00
2:1
(0:1)
UničovUničov
 
Góly: 72. L.Procházka, 75. Peška – 30. Vaníček

Rozhodčí: Paták – Chramcov, Nádvorník

Ž.K.: Chlup, Peška - Vaníček, Šalamoun


Diváci: 100

FC Vysočina B: Tulis - Benda, Wassebauer, Bodeček, Nešpor - Dupal, Chlup (59. Chmelík), Pacholík, Netrda - L.Procházka (85. Havránek), Peška (90. Naniáš).
Uničov: Uvízl - Novosad, Vaníček, Poštulka, Vejvoda - Niessner, Večeřa, Toman, Homola (81. Šlamoun) -Zmeškal, Krpec.
 

Komentář

Domácímu "béčku" se zápas herně příliš nepovedl. Týmu vázla kombinace a útočníci nebyli zásobováni přihrávky. Největší šance první půle tak patřily hostujícímu celku. Nejdříve v 30. minutě Vysočina po rohovém kopu ztratila na
půli míč, Uničov udeřil do rozhozené obrany a Vaníček neměl po povedené finální přihrávce problém trefit z pěti metrů prázdnou bránu. Jihlavská sterilní hra pokračovala a v závěru první půle mohlo být z domácího pohledu mnohem hůře. Po rychlém brejku dostal ideální balón na malé vápno Zmeškal, ovšem k radosti domácích koncovku nezvládl.
Ani v úvodu druhé části se herní projev Vysočiny nezlepšil a Uničov bez větších problémů hájil svůj náskok. První jihlavská hrozba přišla v 63. minutě, kdy Dupal nahrál Peškovi, ovšem gólman Uvízl byl na místě. Byl to právě Dupal, který vzal do rukou osud zápasu, přesunul se více do středu zálohy a rozhýbal jihlavskou hru. V 72. minutě před brankou našel opět Pešku, jehož střelu brankář vyrazil, ale Luděk Procházka byl u míče první a neměl problém vsítit svůj první gól v MSFL. Tentýž hráč mohl už za minutu strhnout vedení na stranu Vysočiny, ale po centru Chmelíka trefil jen brankáře. Hvězdné minuty Jihlavy naštěstí pokračovaly a v 75. minutě Dupal ideálně za obranu uvolnil Pešku a ten přeloboval Uvízla. Zaznamenal tak svůj první ligový gól po více než roční pauze zaviněné zraněním kolene. V
závěrečné čtvrthodině se hosté pokoušeli o vyrovnání, ovšem krom několika standardních situací se do šance nedostali. Domácí tak bodovým ziskem, nikoli však výkonem, napravili debakl z Frýdku-Místku.

 
Související
Aktuálně

Oulehla: Fotbal je o produktivitě a my momentálně produktivní nejsme

Předlouhých osm zápasů čekají fotbalisté FC Vysočina na druholigové vítězství. Nezměnil to ani nadějný výkon na půdě favorizované Zbrojovky, která důležitou výhru dokázala šťastně urvat pět minut před uplynutím 90 minut. Jihlavský tým se tak 7 kol před koncem soutěže nebezpečně přiblížil sestupovým příčkám. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu