28.04.2008, Jihlavský deník - Ondrej Dudáš

Jihlava měla v závěru štěstí. A Šimona v brance

Jihlava měla v závěru štěstí. A Šimona v branceUherské Hradiště - Poprvé dostal v jihlavském dresu víc než jeden gól. Přesto na Slovácku chytal David Šimon skvělý zápas. Jeho zákrok z posledních minut remízového utkání se řadí do kategorie fantastických.

 
 Po sérii závarů se dostal míč k Michalovi Gondovi a ten snad ze tří kroků od brankové čáry napálil svou ránu přímo do přemísťujícího se Šimona.

„Bylo to samozřejmě se štěstím. Nechtěl jsem jít úplně k tyči a spíš pokrýt co největší prostor. On mi pak trefil koleno,“ popsala jeden z klíčových momentů celého utkání jednička Vysočiny.

Domácí Slovácko v závěru nasadilo vražedné tempo a za každou cenu se tlačilo do koncovky. Ještě před zmiňovaným zákrokem zlikvidoval Šimon samostatný únik střídajícího Lukáše Matúše.

„Určitě to byl nejtěžší soupeř. Ale možná jsme byli v některých fázích až moc zalezlí, proto nás domácí dostali pod takový tlak,“ myslí si dvaatřicetiletý Šimon.

Ten v prvním poločase zlikvidoval i penaltu Pavla Šultese. Po nařízeném opakování už ale proti ráně Václava Činčaly neměl šanci. „Šla do stejného místa, ale já čekal, že to napálí doprostřed, proto jsem udělal jen takový nahodilý pohyb,“ vysvětlil.

Z remízy má rozporuplné pocity. „Dvakrát jsme vedli a konečně venku dali dva góly. Ale vzhledem k průběhu je to asi dobrý bod,“ konstatoval Šimon.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu