01.05.2008, Miroslav Fuks

Dorost veze z Brna třetí výhru v řadě!

Dorost veze z Brna třetí výhru v řadě!Možná až příliš pozdě přišla tolik potřebná vítězná série staršího dorostu. Ten dnes zvítězil na půdě 1.FC Brno a připsal si tak třetí výhru v řadě. Zápas rozhodl krásnou střelou v 81. minutě Dobrovolný.

 
BrnoBrno
24.kolo, čtvrtek 1.5.2008, 11:00
0:1
(0:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól: 81. Dobrovolný
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Bambula, Filip, Raška, V.Černý – Hirsch, T.Kučera (40. Machálek), Kopic (60. Pikl), Dobrovolný – Vydra (89. Kubeš), Tecl.
 

Komentář

„Šlo o vyrovnané utkání, které se odehrávalo spíše mezi šestnáctkami. Obě obrany pracovaly spolehlivě, nás dokázal podržet i brankář. My jsme se soustředili na rychlé kolmice na nabíhající útočníky a naše taktika nakonec slavila úspěch. Hlavička Vydry, která poskakovala na břevně, v brance nakonec neskončila, ovšem štěstí nám v závěru ukázalo vlídnou tvář. Dobrovolný si v 81. minutě za vápnem zpracoval odražený míč, uvolnil se a krásně se trefil pod břevno. Zápas jsme poté v pohodě dohráli do vítězného konce. Kluky musím pochválit,“ řekl po zápase spokojený kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu