08.05.2008, Miroslav Fuks

Marko: „Fulnek je jeden z adeptů na postup“

Marko: „Fulnek je jeden z adeptů na postup“Fotbalový Fulnek představuje z pohledu historie českého fotbalu neznámý pojem. Jeho současnost je však velmi výrazná. Tým od roku 2003 zaznamenal pět postupů v řadě a nyní směle může hovořit o postupových ambicích do I. ligy! Jak blížící se duel s tímto přetěžkým soupeřem vidí kouč Karol Marko?

 
Čeká nás velmi zkušené a kompaktní mužstvo, které má ve svém středu řadu výborných fotbalistů s prvoligovými zkušenostmi, jako je Slončík, Vajda, Kovář nebo Lukaštík. Zejména Slončík stále dokazuje, že by i dnes patřil mezi top hráče české ligy. Fulnek produkuje kombinační fotbal založený na velmi dobré technice, kreativitě a kvalitní organizaci hry. Výsledkem je možná nejfotbalovější celek II. ligy a jeden z horkých adeptů postupu do nejvyšší soutěže. Ostatně jsme se o tom přesvědčili i při vzájemní podzimním utkání, které skončilo 0:0.

Počítáte v sestavě s nějakými změnami? Je váš tým kompletní?

Korekce základní jedenáctky určitě nelze vyloučit. Jsem rád, že mohu vybírat z kompletního týmu včetně Cihláře, který nedohrál poslední domácí duel proti Hlučínu.

Jak je na tom Lovětínský?

Už s námi dva týdny trénuje a já věřím, že bude za týden připraven k utkání juniorky.

S jakým výsledkem budete v sobotu spokojen?

Do Fulneku nepojedeme odevzdaní. Stejně jako v předchozích zápasech chceme i na půdě soupeře produkovat aktivní fotbal. Věřím, že dokážeme navázat na naši osm zápasů trvající sérii bez porážky.

 

Na serveru vFotbal.cz si můžete prohlédnout rozšířený preview k utkání Fotbal Fulnek vs. FC Vysočina .
Internetový portál vFotbal.cz je marketingovým partnerem FC Vysočina Jihlava
 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu