10.05.2008, Miroslav Fuks

Marko: „Rozdíl mezi naší hrou doma a venku stále trvá“

Marko: „Rozdíl mezi naší hrou doma a venku stále trvá“Vysočina i ve Fulneku potvrdila, že se jí na jaře venku příliš nedaří. Po sérii remíz z hřišť soupeřů tentokráte nestačila na ostřílený domácí tým, který se reálně ve hře o postup do nejvyšší soutěže. Jak zápas viděl muž nejpovolanější – kouč Karol Marko?

 
V první dvacetiminutovce jsme domácí zkušený celek drželi na distanc. Bohužel přišla hrubá chyba středu naší obrany, po níž Vyskočil skóroval. V první půli byl Fulnek lepší, ale ve druhé části jsme byli aktivnější my. Vysunuli jsme obranu, hráli jsme na útočné polovině a dokázali jsme si vytvářet nebezpečné situace. Místo vyrovnání jsme však lacino inkasovali ze standardní situace. Do hry nás vzápětí vrátil Dupalův výborně zahraný přímý kop, ale přes veškerou snahu jsme alespoň na bod nedosáhli. Zkušený Fulnek si už výhru za svoji větší efektivu uhlídal.

Kteří hráči vás svým výkonem potěšili a naopak?

Dnes jsme hráli „bez dvou hráčů“, kteří mne svým výkonem zklamali. Specifikovat je prostřednictvím médií nechci. Naopak se dobře předvedli Faldyna a Schneider.

Jak si vedl mladík Hušbauer, kterého jste překvapivě nasadil do základu?

Prvních dvacet minut se proti velezkušeným Kovářovi, Vajdovi či Slončíkovi spíše hledal. Poté začal hrát bez respektu a hrál vzhledem ke svému věku velmi dobře. Na to, že nastoupil podruhé v základní sestavě ve II. lize, lze jeho výkon hodnotit jako uspokojivý.

Překvapili vás domácí něčím?

Fulnek splnil očekávání technického a konstruktivního týmu. Naši mladí hráči se dnes měli od koho učit. I díky tomu rozdíl mezi naší hrou na domácím stadiónu a venku zatím stále přetrvává.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu