17.05.2008, Pavel Tvarůžek

Aktuálně z Premier Cupu – Vysočina mezi nejlepšími osmi!

Aktuálně z Premier Cupu – Vysočina mezi nejlepšími osmi!Starší žáci FC Vysočina zatím Česko reprezentují na neoficiálním evropském šampionátu velice dobře! Na základě výsledků ve skupině postoupili do čtvrtfinále Nike Premier Cupu. Zde se dnes od 17:00 hodin střetnou s finským celkem FC Honka.

 
„Dostali jsme se mezi nejlepších osm týmů a už to je pro nás obrovský úspěch. Kluci jsou bohužel dost unaveni. Nastoupit nemůže zraněný Kavka a otazník visí nad startem Císaře a Šuty. Soupeře jsme bohužel hrát neviděli, ale protože vyhrál svoji skupinu C, bude určitě velice dobrý. Porveme se o další postup, držte nám doma palce!“ z Polska aktuálně informuje trenér Pavel Tvarůžek.

Zápasy v základní skupině – sobota 17. května:

FC VYSOČINA - FC Nitra (Slovensko) 1:0 - Štancl

Česko - slovenský souboj nabídl velmi kvalitní podívanou. Oba týmy se snažili o kombinační fotbal a tak bylo k vidění vyrovnané utkání s několika brankovými příležitostmi na obou stranách. „Nitra předvádí v Lodži jeden z nejhezčích fotbalů, ale chybí jí lepší zakončení. Také my jsme předvedli kvalitní výkon a tak bylo k vidění velice pěkné utkání. V první půli se nám podařilo vstřelit branku a ve druhé už jsme si hubené, ale velmi důležité vítězství dokázali pohlídat," zhodnotil zápas Tvarůžek.

FC VYSOČINA - Germinal Beerschot Antverpy (Belgie) 0:0

„V posledním zápase skupiny nám k postupu stačilo uhrát bod a tomu jsme přizpůsobili i taktiku. Soupeř už měl postup jistý a proto také nikam příliš nespěchal. Hráli jsme dobře zezadu a vyráželi do nebezpečných protiútoků. Škoda, že se nám některý z nich nepodařilo brankově zakončit. S remízou byly nakonec spokojeny oba týmy,“ uvedl trenér mužstva.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu