23.05.2008, Miroslav Fuks

Vysočina pro diváky zápasu s Bohemians připravila bonus!

Vysočina pro diváky zápasu s Bohemians připravila bonus!Druholigový závěr bude z pohledu FC Vysočina velice zajímavý. Tým kouče Karola Marka, který náleží mezi nejúspěšnější celky jarní části, na domácí půdě změří síly s největšími aspiranty postupu – Bohemians Praha a Opavou. Do těchto těžkých zápasů půjde s jednoznačným cílem zvítězit a navázat tak na domácí výhry s Příbrami či Hradcem Králové. Neobejde se však bez podpory svých fanoušků.

 
„Uvědomujeme si, že závěr soutěže z našeho pohledu postrádá náboj v podobě boje o postup či sestup. V žádném případě to však neznamená, že nám o nic nejde. Klub hraje o co nejvyšší tabulkové postavení a svoji image a hráči bojují o své prémie, místo v jihlavském kádru pro příští sezónu a v neposlední řadě i o sportovní čest. Závěrečné jarní zápasy proto rozhodně nehodláme vypustit a uděláme vše pro co největší bodový zisk,“ zdůraznil ředitel klubu Ing. Zdeněk Tulis, který svoji myšlenku dále rozvedl: „V dosavadních jarních zápasech jsme se několikrát přesvědčili o tom, že má na výkon našich hráčů blahodárný vliv podpora diváků a proto jsme se rozhodli, že pro nadcházející domácí zápas učiníme krok směrem ke zvýšení návštěvnosti. Konkrétně každý divák s platnou permanentkou či vstupenkou zcela zdarma obdrží pivo nebo klobásu. Doporučujeme tedy lístek po vstupu na stadión nevyhazovat, protože majitel se jím prokáže ve stánku s občerstvením. Věřím, že fanoušci tento bonus uvítají.“

Tato podpůrná akce FC Vysočina vedle podpory týmu sledují i další cíl: „Zápas proti Bohemians Praha, který se hraje netradičně v neděli 25. května od 17:55, bude poprvé v historii fotbalu na Vysočině přenášen živým televizním přenosem a to na kanálu ČT4 Sport. Před celou republikou bychom se proto chtěli prezentovat v co nejlepším světle. To vedle kvalitní hry našeho týmu a pohledu na zrekonstruovaný stadión znamená i dobrou fotbalovou atmosféru a důstojnou návštěvu. Pevně věřím, že nás v tomto směru sportovní veřejnost na Vysočině podpoří a nezklame. Za hráče mohu slíbit, že ze sebe nejen v televizním utkání vydají vše,“ apeluje na fanoušky ředitel Tulis.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu