08.06.2008, iDnes.cz

Bravo, Jihlavo. Tak se hraje fér

Kolega Filip Saiver včera mezi reportážemi z Eura stihl vypít na baru v rakouském Seefeldu jednoho panáka. Dostal ho zadarmo. Ptáte se, za co? Díky tomu, že se narodil v Jihlavě. Teď je to ještě více zamotané, ale pokusím se to vysvětlit.

 
Fotbalisté Jihlavy ve čtvrtek předvedli něco hodně neobvyklého pro český fotbal. Vyhráli.

Vyhráli tehdy, když měli prohrát.

Sázková kancelář Fortuna nabídla na poslední kolo druhé fotbalové ligy tři hodně nízké kurzy, které by za normálních okolností stály úplně jinak.

Na výhru Dukly nad Bohemians. Trefa. Na remízu Čáslavi v Ústí nad Labem. Trefa. A na výhru Opavy v Jihlavě. Tady se Fortuna spletla, i když v případě "podivně" nízkých kurzů většinou ví své...

Jihlavě o nic nešlo, přesto utkání nevypustila. Opavě stačilo jakkoli vyhrát a postoupila by do první ligy. Jenže dostala tři góly a domácí hráči se po nich radovali, jakoby právě postoupili do nejvyšší soutěže oni.

Takže se sluší říct: Bravo, Jihlavo. Za fér hru.

A ten panák?

Kolega Saiver ho dostal od jiného kolegy, který v postupovém boji přál Příbrami. A ta je teď i díky výkonu Jihlavy prvoligová.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu