08.07.2008, Miroslav Fuks

Proti Trenčínu se představí tři potencionální posily

Proti Trenčínu se představí tři potencionální posilyHned tři potencionální posily bude FC Vysočina zkoušet při středečním přátelském utkání proti AS Trenčín. vedle již avizovaného gólmana Jana Vojáčka půjde o dva střední ofenzivní záložníky – Makedonce Gorana Zdravkova a hráče Mutěnic Michala Drábka. Naopak bude scházet Josef Hušbauer, o něhož se uchází prvoligová Viktoria Žižkov.

 
Michal Drábek (nar. 19.3.1986) je odchovancem Brna, v jehož dresu si v ročnících 2004/05 a 2005/06 připsal 5 druholigových startů. Dvaadvacetiletý ofenzivní hráč patřil v uplynulé sezóně ke klíčovým hráčům třetiligových Mutěnic, kde nastoupil do 29 zápasů a vstřelil 11 branek. Již dnes se v Jamném představil na tréninku FC Vysočina.

Šestadvacetiletý Goran Zdravkov dnes přiletěl do Česka a se zkušenostmi z nevyšší makedonské soutěže se hodlá ucházet o jihlavský dres.

Přestup teprve osmnáctiletého středního záložníka Josefa Hušbauera do prvoligové Viktorie Žižkov je v jednání. Celý transfer tohoto českého reprezentanta, který na Vysočinu přestoupil přesně před rokem ze Sparty Praha, dosud není dotažen. Hušbauer si na jaře 2008 připsal prvních osm druholigových startů.

 

 

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu