26.07.2008, Miroslav Fuks

Dorost Kladnu nadělil 11 branek!

Dorost Kladnu nadělil 11 branek!Starší dorostenci udělali trhací kalendář z druholigového Kladna. Po raketovém startu do zápasu svému soupeři nadělili výsledek 11:2 (9:1). Hattrickem během první půle se blýskl Pikl, po dvou brankách přidali Vydra a Leligdon a po jedné Pražák, D.Vacek, Poláček, Šandera.

 
„Svého soupeře jsme ve všech ohledech převýšili. Výborně jsme kombinovali a předvedli jsme několik excelentních akcí. Výsledku hodně napomohla skutečnost, že jsme již v 6. minutě vedli 2:0. I proto byl poločasový stav z pohledu Kladna hrozivý – 9:1! Druhá část se spíše dohrávala. Výsledek mne určitě potěšil, ale rozhodně bych ho nepřeceňoval,“ řekl k zápasu trenér Roman Kučera, kterému scházeli lehce zranění Z.Kučera a Kopic. Dlouhodobě mimo hru je bohužel se zraněným kolenem gólman Matiášek.

J.Procházka (Soustružník) – Bambula, Urbánek, Pražák (46. Štěpán), Machálek – Šandera, T.Kučera, Leligdon, Dobrovolný (30. D.Vacek) – Vydra (46. Poláček), Pikl (46. Kosak).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu