28.08.2008, Miroslav Fuks

Na Hradec Králové s turnikety

Na Hradec Králové s turniketyOrganizace ligových utkání FC Vysočina dozná opět dalších zlepšení. Na blížící se atraktivní duel proti Hradci Králové, které je na programu v pátek 29. srpna od 18:00 hodin, budou na stadiónu k dispozici turnikety u dvou vchodů a parkovací závora.

 
Turniket byl před dvěma týdny premiérově usazen v sektoru hostí a nyní se ho dočkaly i dva hlavní divácké vstupy – od ZŠ E.Rošického a naproti sídlu firmy ICOM. Navíc došlo k organizační změně vjezdu oprávněných vozidel na stadión. Ty nyní budou podrobeny dvojí kontrole, což umožní nově instalovaná závora a posunutá pokladna.

„Od těchto investic a kroků si slibujeme výrazně lepší kontrolu vstupu diváků na stadión, zefektivnění práce pořadatelské agentury a lepší evidenci počtu diváků našich domácích duelů. Zároveň to však bude znamenat o něco pomalejší průběh odbavení fanoušků při vstupu na stadión, tudíž je žádáme, aby na utkání přišli v určitém časovém předstihu a pokud možno využili předprodeje vstupenek,“ uvedl tiskový mluvčí FC Vysočina Miroslav Fuks.


Doplňme, že do areálu stadiónu mají umožněn vjezd výhradně majitelé parkovacích karet pro sezónu 2008/09. Ostatním motoristům doporučujeme zaparkovat na parkovacích plochách v okolí stadiónu, nejlépe v prostoru vykládky Českých drah u areálu Ferona.

Zároveň upozorňujeme členy mládežnických týmů FC Vysočina, že jim bude umožněn vstup výhradně služebním vchodem naproti klubovému sídlu.

Na očekávaný velký divácký zájem budou připraveny i občerstvovací stanice na stadiónu. Ty budou posíleny a navíc bude zintensivněn roznos piva po tribunách. V teplém počasí jistě potěší skutečnost, že od 16:30 do 17:30 hodin bude činit cena jihlavského piva Ježek pouze 15 korun.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu