19.05.2003, Redakce

Kolečko: “Na působení v Jihlavě budu vždy rád vzpomínat”

Po úspěšných a bezesporu plodných třech letech se s FC Vysočina rozloučí asistent trenéra Josef Kolečko. K mužstvu přišel společně s trenérem Machálek v létě 2000, těsně po dodatečném postupu do II. ligy. V červnu 2003 se klubem jako asistent trenéra Pivarníka rozloučí.

 
Co bylo důvodem ukončení jeho působení na Vysočině?

Jednoduše mi skončila smlouva, kterou jsem v klubu měl na 2 roky a vloni byla o rok prodloužena. Nyní už vedení klubu na prodloužení smlouvy nemělo zájem.

Jak budete na své působení v Jihlavě vzpomínat?

Fotbalem se živím celý život a určitě jsem ve velkým klubech na prvoligové úrovni zažil lepší roky. Myslím tím zejména svá prvoligová působení v Baníku Ostrava či v Drnovicích. Jihlava pro mne představovala další pracovní příležitost, při které jsem doufám odvedl kus dobré práce. Navíc jsem se zde setkal s velmi dobrými podmínkami pro trénování a stěžovat jsem si nemohl ani po ekonomické stránce, neboť v tomto klubu vždy bylo vše splněno a neexistovaly dluhy vůči hráčům či trenérům. To bohužel v této zemi není obvyklé. Na působení v Jihlavě budu vždy rád vzpomínat. Nepříjemné bylo pouze dojíždění, na to si však člověk musí zvyknout.

Na co budete z toho angažmá nejraději vzpomínat?

Asi na první dva roky, kdy se s mužstvem velice dobře pracovalo a na hráčích byly vidět pokroky. Zejména po v kondiční připravenosti došlo k velkému nárůstu, ke zlepšením dochází i po stránce technické.

Kam povedou vaše další fotbalové kroky?

Ještě jsem o tom neuvažoval. Po skončení sezóny si sbalím karavan a na měsíc vyrazím k moři. Pokud přijdou nějaké nabídky a já budu mít do trénování chuť, tak se možná na některé lavičce objevím. Rozhodně však nebudu nikoho obvolávat a někam se nutit. Nikdy jsem to nedělal a dělat nebudu. Vždy nějaká nabídka přišla.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu