25.09.2008, Miroslav Fuks

Vysočinu v Třinci čeká boj o 2. příčku tabulky

Vysočinu v Třinci čeká boj o 2. příčku tabulkyBezesporu velmi těžký duel je nyní před fotbalisty FC Vysočina. V sobotu 27. září se v netradičním dopoledním čase představí na půdě FK Fotbal Třinec. Ten zažívá vynikající rok 2008, když se nejdříve jako nejlepší tým jarní části bez problémů zachránil ve II. lize a svoji formu si přenesl i do podzimu, v němž s patnácti body usadil na skvělé 2. příčce tabulky.

 
Třinec přitom v letní přestávce příliš neposílil a naopak ho opustili klíčoví hráči Formánek a Berger. Tým kouče Miroslava Kouřila skutečně do podzimu nevstoupil příliš dobře, když na úvod doma podlehl Čáslavi, poté se však odrazil k sérii bez porážky, která prozatím vyvrcholila domácí výhru 3:0 nad Slováckem a poslední cennou remízou 0:0 v Hradci Králové.

Při pohledu na statistiku vzájemných zápasů by jihlavští hráči mohli odjíždět do Třince s klidnou hlavou. V dosavadních šesti druholigových zápasech totiž Třinec vždy porazili, doposud neinkasovali ani gól a naopak vstřelili 15 branek.

Na obdobné statistiky však trenér Karol Marko nebere žádný zřetel: „Třinec si po celý rok 2008 drží vysokou výkonnost. Produkují poctivý, agresivní a dobře organizovaný fotbal. Opírají se o nejpevnější obranu v soutěži na čele s nejlepším gólmanem Lipčákem a o důraznou útočnou dvojici Doubek – Veselý. Na útulném třineckém stadiónu nás čeká bouřlivé prostředí. Přednosti i nedostatky našeho nadcházejícího soupeře velmi dobře známe. Do Třince pojedeme hrát svoji hru a určitě budeme bojovat o to, abychom se na Vysočinu nevraceli s prázdnou.“

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu