30.09.2008, Miroslav Fuks

Stane se kotel fanoušků problémem?

Stane se kotel fanoušků problémem?Vedení FC Vysočina je znepokojeno chováním části svých fanoušků v „kotli“. Vedle nárůstu nesportovních pokřiků nemůže jihlavský klub akceptovat poslední excesy v podobě vhozených pet lahví a zničených sedadel. Tato situace vede FC Vysočina k jasnému kroku – dohled nad sektorem A4 bude zpřísněn.

 
„Mrzelo nás, že se naši nejvěrnější fanoušci v posledním domácím duelu proti Dukle Praha zcela opomněli tradiční vyzvednutí bubnů a sektorové vlajky v sídle klubu. Místo toho, aby podpořili snažení svého týmu o bodový zisk, se zejména ve druhé půli zaměřili na urážky sudích či soupeře. Mnohem více nás však znepokojil nárůst vhozených pet lahví do prostoru hrací plochy a nepochopitelné poničení sedadel na „svém“ stadiónu. Někteří příznivci si pravděpodobně neuvědomují, že svým jednáním mohou vystavit svůj klub sankcím ze strany fotbalového svazu. Navíc vhozenými předměty mohou ohrožovat nejen hráče, ale i talentované žáky FC Vysočina podávající míče,“ zdůraznil tiskový mluvčí FC Vysočina Miroslav Fuks.

Tyto události nezůstanou ze strany vedení jihlavského klubu bez odezvy. „Dění v sektoru domácích fanoušků budou od nynějška po celý zápas sledovat dvě samostatné kamery umístěné na rohových objektech nové tribuny. Zároveň se na naše fanoušky výrazněji zaměří pořadatelská bezpečnostní agentura. Pevně věřím, že nebudeme nuceni přistoupit k dalšímu zpřísnění v podobě prodávání pet lahví bez víček, zasíťování sektoru či osobních prohlídek při vstupu do „kotle“,“ uvedl Fuks.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu