22.10.2008, Miroslav Fuks

FC Vysočina na Bohemians vypraví grátis 2 autobusy!

FC Vysočina na Bohemians vypraví grátis 2 autobusy!Pravděpodobně nejatraktivnější podzimní zápas FC Vysočina je za dveřmi. V neděli 26. října v 17:00 hodin nastoupí fotbalisté FC Vysočina v legendárním Ďolíčku proti exligovým Bohemians 1905. Duel dvou předních týmů II. ligy slibuje výborný fotbal ve skvělé kulise, která bude umocněna bohemáckou akcí „Cesta za titulem“ připomínající 25 let starý mistrovský titul klubu.

 
Atmosféru tohoto výjimečného utkání můžete naplno prožít i vy, neboť vedení FC Vysočina ve spolupráci s Autodopravou HUSTÁK vypraví pro své fanoušky 2 autobusy grátis. Stačí k tomu velmi málo – přihlásit se o místo v autobusu u marketingového manažera klubu Miroslava Fukse (e-mail: fuks@psj.cz nebo na tel. 567 550 223) a na místo odjezdu (parkoviště stadiónu v Jiráskově ulici ve 14:00 hodin) dorazit v klubovém dresu, tričku, čepici nebo s šálou! Zájemci bez klubového vybavení zaplatí za cestu 200,- Kč.
Hlásit se můžete nejpozději do čtvrtečního dopoledne. V případě převisu zájmu není vyloučeno, že klub vypraví i další autobus.
Upozorňujeme všechny účastníky zájezdu, že v autobusech bude přítomen doprovod ze strany klubového vedení a že přímo na stadión bude fanouškům cestujícím autobusy vypravenými FC Vysočina umožněn vstup výhradně do sektoru hostujících fanoušků.
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu