23.10.2008, Redakce

Speciální nabídka pro příznivce FC Vysočina

Portál vFotbal.cz vám ve spolupráci s internetovou sázkovou kanceláří Expekt.com přináší ojedinělou nabídku, která je zaměřena zejména na příznivce pěti druholigových týmů, s nimiž má náš portál uzavřeno mediální partnerství. Nabídka spočívá v tom, že si příznivci Jihlavy, Vítkovic, Třince, HFK Olomouc a Fulneku budou moci vsadit na zápasy svého klubu s tím, že pokud prohrají, společnost Expekt.com jim během pár dní vrátí vsazenou sázku zpět až do maximální výše 200 Kč.

 
Další plus nabídky spočívá v tom, že pokud na poprvé ve vaší sázce uspějete, můžete akce využít v dalších druholigových zápasech svého klubu a to až do té doby, než využijete nabídky na vrácení peněz (lépe řečeno, než prohrajete).

Nabídka platí počínaje víkendovým 13. kolem, a jak již bylo zmíněno výše, vztahuje se pouze na pět partnerských mužstev, konkrétně tedy na zápasy: Vítkovice - Ústí nad Labem (pátek 16.30), Most – Třinec (pátek 17.00), Fulnek - Opava (sobota 14.30), Čáslav - HFK Olomouc (neděle 14.30), Bohemians 1905 – Jihlava (neděle 17.00).

Co pro využití nabídky musíte udělat?
1) Být registrovaný u společnosti Expekt.com (případně se před využitím nabídky zaregistrovat Expekt.com).
2) Vsadit si na zápas některého ze zmíněných druholigových mužstev.
3) Pokud Vaše sázka nebude úspěšná, je třeba napsat na e-mailovou adresu expekt@vfotbal.cz a uvést své identifikační číslo na Expekt.com a informaci o neúspěšné sázce.
4) Ze strany sázkové kanceláře Expekt.com Vám bude během několika dní vráceno 100 % vsazené částky až do maximální výše 200 Kč (pokud vsadíte více než 200 Kč, bude vám vráceno pouze 200 Kč).

Podmínky nabídky:
1) Platnost nabídku končí posledním podzimním kolem 2. české ligy (16. kolo hrané 15. listopadu 2008).
2) Každý sázkař může využít nabídky pouze jednou, tedy do té doby, než prohraje a využije nabídky na vrácení peněz.
3) Podaná sázka musí být uzavřená samostatně, tzn., že si sázkař musí vsadit pouze na daný druholigový zápas svého týmu a nemůže tento tiket kombinovat s dalšími zápasy.
4) První sázku je možné uzavřít i v pozdějších kolech, není tedy nutné vsadit hned na zápas 13. kola.

A nyní názorný příklad:
Fanoušek Jihlavy může využít této nabídky tak, že si ve 13. kole II. české ligy vsadí u společnosti Expekt.com na zápas Vysočiny s Bohemians 1905. Pokud by vyhrál, pochopitelně dostane svou výhru a nabídky na vrácení sázky může využít v dalším kole například v zápase Jihlavy proti Sokolovu (nebo dalších zápasech pěti výše zmíněných klubů). V případě prohry v tomto zápase mu bude vrácena ze strany Expekt.com vsazená částka do maximální výše 200 Kč.

V případě dotazů se obracejte zde: expekt@vfotbal.cz

Přejeme vám hodně štěstí
 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu