29.10.2008, Miroslav Fuks

Kadlec: „Chyby z Bohemians jsme důkladně rozebrali“

Kadlec: „Chyby z Bohemians jsme důkladně rozebrali“Dlouholetá opora zadních řad FC Vysočina musela v neděli skousnout první letošní porážku venku. Jak Michal Kadlec s odstupem tří dnů hodnotí duel proti Bohemians? „K přímému utkání o 1. místo tabulky jsme jeli s cílem neprohrát. Konečný výsledek pro nás byl zklamáním.Bohužel jsem si v úvodu první půle vybrali chvilkové selhání, které domácí potrestali. Přitom Bohemka do té chvíle neměla vyložené šance po vypracovaných akcích. Góly jsme jim umožnili vlastními chybami.“

 
Myslíš si, že se na vašem výkonu negativně podepsala atmosféra v Ďolíčku?

To si úplně nemyslím. Vždyť první půli jsme zvládli slušně. Na Bohemians vládla skvělá fotbalová atmosféra, která bezesporu byla velkým povzbuzením pro domácí. Bohemians nepředvádějí extra technickou či kombinační hru, jejich velkou devízou je bojovnost a nasazení, ke kterému je donutí právě publikum. Po hloupě inkasované brance tak byla Bohemka na koni a za stavu 2:0 už bylo z našeho pohledu velmi složité cokoliv změnit.

Slyšeli jste v tomto kotli i poměrně početnou skupinu fans FC Vysočina?

Určitě ano a patří jim velký dík za podporu. Myslím si, že i oni přispěli výtečné atmosféře. Věřím, že nám společně s diváky v pátek pomohou k důležitému vítězství.

Proběhlo po utkání na Bohemians „mytí hlav“?

V kabině nám k zápasu řekli trenéři své. Důkladně jsme rozebrali naše chyby a snad se z nich i poučili.

V pátek vás čeká další těžký soupeř...

Přijede Sokolov, což je bodově úspěšný a bezesporu kvalitní tým. Mají perfektně zvládnutou organizaci hry a navrch přidávají velkou bojovnost, agresivitu a rychlost. Naši fanoušci se mohou těšit na zajímavý zápas proti silnému soupeři. Doufám, že nás, stejně jako proti Čáslavi, přijdou ve velkém počtu povzbudit!

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu