09.11.2008, Miroslav Fuks

Zkáza přišla v poslední čtvrthodině

Zkáza přišla v poslední čtvrthodiněNa půdě favorizovaného Znojma, které dlouhodobě usiluje o postup do II. ligy, naše juniorka dlouho odolávala a v první půli byla dokonce lepším týmem. Bohužel, v 77. minutě domácí vstřelili klíčový první gól a poté ještě dvakrát trestali do otevřené jihlavské obrany.

 
ZnojmoZnojmo
15.kolo, neděle 9.11.2008, 14:00
3:0
(0:0)
FC Vysočina BFC Vysočina B
 
Branky: 77. Belej, 82. Šuráň, 90(+3). Todor
ŽK: Šuráň, Pavelka - Peška, Čermák, Demeter
Diváci: 0
Znojmo: Hrubý - Vavřík, Yonov, Mička, Šuráň, Veselý, Minarech (90. Pleš), Pavelka (75. Švarc), Kováč (73. Jaroš), Lacko, Belej.
FC Vysočina B: Matiášek - Demeter, Wasserbauer, Naniaš, Oliveira (53. Benda) - Čermák, Chlup, Pacholík, Netrda (80. Šamánek) - Drábek, Peška.
 

Komentář

„Pro nás je tento výsledek velmi krutý. V prvním poločase jsme proti ambiciózním domácím byli jednoznačně lepším týmem. Žádná z našich příležitostí však gólem neskončila... Druhá část utkání byla vyrovnaná a s blížícím se koncem bylo jasné, že zvítězí ten, kdo vstřelí první gól. Rozhodla série nešťastných tečí v 77. minutě, kterých využil Belej a už pro něj nebyl problém dopravit míč do branky. Následně jsme do hry poslali dalšího útočníka a otevřeli hru. Znojmo toho už za 5 minut využilo a přidalo druhou branku, když si na Belejův roh naskočil Šuráň. Ve třetí minutě nastavení pak dal výsledku konečnou podobu kapitán domácích Yonov, který se trefil z přímého kopu.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu