15.11.2008, Miroslav Fuks

Hráče čeká Baník, hokej i děti v nemocnici

Po výborném podzimu dělí hráče FC Vysočina už pouze osm tréninkových jednotek od konce fotbalového roku 2008. V tomto přechodném období je mimo jiné čeká dvojutkání s juniorkou ostravského Baníku, dva hokejové zápasy či návštěva dětí v Nemocnici Jihlava

 
První trénink je na programu v úterý 18. listopadu a jako jediný čítá dvě fáze. Po klasickém dopoledním tréninku bude od 13:00 hodin následovat zpestření v podobě hokejového utkání na Horáckém zimním stadiónu. Oblíbeného hokeje se hráči i realizační tým dočkají ještě jednou a to v pondělí 24.11. od 11:30 hodin.

V plánu jsou však i dva přípravné zápasy. Ve čtvrtek 20.11. na Vysočinu čeká na umělé trávě v Humpolci od 12:00 hodin dvojzápas proti juniorce Baníku Ostrava, v němž bude prvoligista testovat nejen své mladé hráče, ale i potencionální posily. Tečku za zápasy v letošním roce pak udělá ve středu 26.11. od 14:00 modelový zápas „áčka“ proti třetiligovému „béčku“.

V úterý 25.11. někteří hráči vyrazí do dětské části jihlavské nemocnice, kam dětem přinesou předčasnou mikulášskou nadílku v podobě hraček, sladkostí a ovoce.

Poslední tréninková fáze svěřenců trenéra Karola Marka v roce 2008 proběhne ve čtvrtek 27.11. od 10:00. Po něm hráči nastoupí zaslouženou dovolenou. V té však rozhodně nebudou zahálet a dostanou doporučení ke kondiční přípravě, aby neměli 6. ledna 2009 problémy s ostrým startem zimní fáze.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu