18.12.2008, Zdeněk Tulis

Novoročenka ředitele Zdeňka Tulise

Novoročenka ředitele Zdeňka TuliseVážení přátelé, kolegové, partneři a fanoušci klubu,
dovolte mi, abych vám velmi poděkoval za podporu a spolupráci v roce 2008 a srdečně vám popřál vše nejlepší, mnoho zdraví a hodně štěstí do nadcházejícího roku 2009.
Zároveň bych vás rád touto cestou stručně informoval o dění v našem fotbalovém klubu...

 
V klubové historii pravděpodobně budeme velmi těžko hledat bodově úspěšnější období, než byl rok 2008. Vždyť výkladní skříň FC Vysočina, tedy první tým dospělých, získal pod vedením kouče Karola Marka vynikajících 57 bodů z třiceti zápasů! Z toho se podzimní účet probíhajícího fotbalového ročníku 2008/09 zastavil na zisku 31 bodů, což znamená 2. příčku druholigové tabulky a velmi dobrou výchozí pozici pro jarní část. Naplnily se tak naše smělé plány již v tomto ročníku zaútočit na návrat mezi českou fotbalovou elitu.

Tento nemalý cíl si klademe i ve složitých finančních podmínkách našeho regionu, neboť jej vnímáme jako závazek vůči našim fanouškům, městu, kraji a reklamním partnerům. Vždyť v současné době náš kraj zcela postrádá svého zástupce mezi českou elitou v nejsledovanějších českých sportovních odvětvích a právě FC Vysočina je nyní velkou nadějí celého regionu na změnu tohoto neutěšeného stavu. Věříme, že této ambici výrazně napomohou uskutečněné změny akcionářské struktury klubu, které by měly přinést právě tolik potřebnou ekonomickou stabilitu klubu.

Samozřejmě plynule pokračujeme v naší intenzivní práci na poli výchovy talentovaných fotbalistů. Náš klub dnes představuje místo koncentrace nejlepších mládežnických hráčů kraje Vysočina a díky tomu je schopen konkurovat těm největším a nejznámějším českých mládežnickým baštám. Právě odchovanci klubu by měli do budoucna hrát klíčovou roli v dalších ambicích FC Vysočina. V současnosti v klubu působí 13 mládežnických mužstev ve všech věkových kategoriích. Celkově tato fotbalová továrna obnáší více než 300 chlapců od 5 do 19ti let a dalších 20 trenérů.

Jedním dechem však musím dodat, že udržení a další stabilizace rozrůstajícího se fotbalového kolosu FC Vysočina sebou přináší nemalý tlak na ekonomiku klubu. Ani sebevětší plány a cíle samozřejmě nelze uskutečnit bez odpovídajícího finančního zabezpečení ze strany akcionářů, reklamních partnerů či sponzorů klubu a s tím souvisejícího pochopení ze strany fanoušků. Jsme přesvědčeni, že se na Vysočině nachází dostatečně široké spektrum významných společnostní, které jsou schopné napomoci klubu k postupu a následnému etablování v nejvyšší fotbalové soutěži.

Společně tak máme jedinečnou šanci podpořit snahu představitelů Města Jihlavy a Kraje Vysočina o zviditelnění regionu na mapě republiky i prostřednictvím kopané. V souladu s tím vytvořit dětské fotbalové vzory a nabídnout vrcholový sport nejširším masám obyvatel.

Děkuji za pozornost a společně s vámi se těším na nejen fotbalový rok 2009.

S pozdravem

Ing. Zdeněk Tulis
místopředseda představenstva a ředitel klubu

 
Aktuálně

U17: Bod z Liberce

Jihlavští mladší dorostenci nedokázali v druhém poločase dokonat obrat proti svému sokovi v tabulce Slovanu Liberec a odváží si tak bod po remíze 2:2 (2:2). Za Vysočinu nejprve skóroval v 29. minutě Tomáš Vambera a poté ještě v prvním poločase vyrovnával Radek Palán. Dorostenci se tak i nadále nachází na 13. příčce tabulky. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Zbrojovka Brno
FC Vysočina Jihlava
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu