05.07.2003, Redakce

V Žirovnici až čtvrtí, ostudu však rozhodně neudělali!

Kompletní kádr FC Vysočina (scházeli pouze rekonvalescenti Vačeřa a Vaculík, navíc byl přítomen avizovaný Houšť z 1.FC Brno) sehrál v sobotu 5. července jubilejní 40. ročník tradičního turnaje “O Perleťový pohár” v Žirovnici.

 
Semifinále: AC Sparta Praha - FC Vysočina Jihlava 1:0 (0:0)

V semifinále se utkal s nejslavnějším českým týmem a posledním mistrem republiky Spartou Praha. Ta přijela se všemi hvězdami a na turnaji prověřila všech 25 hráčů kádru. Favorizovaná Sparta si v zápase udržovala převahu, proti koncentrované defenzívě se však nedokázala prosadit. Skulinku v obraně Vysočiny nakonec našel až v 51. minutě Poborský, který ideálně uvolnil srbského střelce Gluščeviče a ten nezaváhal.

Sestava: Vorel – Bartoš, Kadlec, Čep, Kotrys – Veselý, Baštař, Vladyka, Liška – Kaplan, Vorlický

O 3. místo: FC Marila Příbram - FC Vysočina Jihlava 2:0 (0:0)

Vzápětí Vysočina nastoupila k utkání o 3. místo proti Marile Příbram. Tento zápas již nabídl vyrovnanější průběh, opět však přinesl neúspěšnou koncovku jihlavských útočníků a branky ve Vorlově síti. O první branku se postaral v 52. minutě kanonýr Siegl a na konečných 2:0 zvýšil vlastencem Šourek.

Sestava: I. půle - Vorel – Houšť, Šourek, Palša, Kotrys – Malínek, Baštař, Kovář, Pacholík – Polónyi, Navrátil. II. půle – Vorel – Houšť, Šourek, Palša, Liška – Navrátil, Kovář, Pacholík, Malínek – Polónyi, Hošťálek.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu