04.02.2009, Miroslav Fuks

Testování pokračuje – dorazili Glos a Ineman

Testování pokračuje – dorazili Glos a InemanZimní pohyb v kádru FC Vysočina podle všeho ještě není u konce. Do dnešního přípravného duelu proti Spartě Krč totiž zasáhla dvě nová jména. Levý obránce či záložník Tomáš Glos a stoper či levý bek Tomáš Ineman. O jejich případném jihlavském angažmá rozhodnou příští dny.

 
Tomáš Glos (nar. 19.06.1981 - 170/65) fotbalem začínal v Hranicích, odkud v roce 1994 přestoupil do Olomouce. Prošel mládežnickými týmy, hostoval v Prostějově a v ročníku 2001/02 si připsal první prvoligový start za Sigmu. Do konce roku 2005 za Olomouc nastoupil celkem 30 x a více utkání strávil v druholigové juniorce. V lednu 2006 odmítl prodloužit smlouvu, byl přeřazen do rezervy, z níž ho vykoupil Jablonec. Zde nastoupil do sedmi jarních duelů a v létě 2006 se přesunul na hostování do druholigového Sokolova. Po návratu do Jablonce se do prvoligového kádru neprotlačil a nastupoval za „béčko“. Podzim 2008 strávil na hostování ve II. lize v HFK Olomouc. Celkem má na svém kontě 37 prvoligových zápasů a jednu vstřelenou branku. Ve II. lize ČMFS nastoupil do 103 zápasů (4 branky).

 Tomáš Ineman (nar. 28.11.1981 - 185/79) je odchovancem ostravského Baníku, odkud v lednu 2004 zamířil do HFK Olomouc. O dva roky později přestoupil do Brna, kde se však neprosadil a po půl roce odešel na hostování do 1.FC Slovácko. V prvoligovém ročníku 2006/07 nastoupil do patnácti zápasů, ovšem sestupu do II. ligy nezabránil. Ve II. lize patřil ke stabilním kamenům sestavy Slovácka v ročníku 2007/08 i na podzim 2008. Přesto byl klubem poměrně překvapivě zařazen na transfer listinu. Doposud má na svém kontě 68 druholigových zápasů a 4 branky.

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu