24.07.2003, Redakce

FC Vysočina vyzývá - "Přijďte včas nebo využijte předprodeje!"

V neděli 27. července se opět rozeběhnou kola II .fotbalové ligy. V jejím úvodním kole přivítá FC Vysočina ambiciózního nováčka soutěže SK Kladno v čele s vicemistrem Evropy Janem Suchopárkem. Zároveň se slavnostně otevřou brány nově zrekonstruovaného stadiónu v Jiráskově ulici, který po úpravách splňuje striktní požadavky ČMFS definovaných v projektu ”Stadióny 2003” pro II. ligu.

 
Fanoušci se mohou po letní přestávce těšit na atraktivní fotbal a jistě si nenechají ujít premiéru nových letních posil FC Vysočina a zejména pak první zápas trenéra Jaroslava Netoličky na lavičce jihlavského mužstva. Slavnostní ráz nedělního odpoledne dotvoří doprovodný program s vystoupením mažoretek, tombolou o zajímavé ceny a vše zpříjemní cenami svých produktů Pivovar Ježek a Masozávod Krahulčí. A pozor, pro děti budou balónky a skákací hrad zcela ZDARMA!

Vedení FC Vysočina proto fanoušky v očekávání velké návštěvy vyzývá a prosí o brzký příchod na stadión, aby se takto vyhnuli velkých frontám u pokladen před zahájením utkání kolem 17 hodiny. Jejich brzký příchod bude odměněn klidným odbavením u vstupu, jistotou obdržení programu k utkání, který zdarma získá pouze omezené množství diváků, a především širším výběrem místenkových sedadel na zrekonstruované tribuně. Pokud tedy nechcete stát na nekryté tribuně, tak přijďte včas!

Největší jistotou pak je využití předprodeje vstupenek, který bude probíhat na sekretariátě v sídle FC Vysočina na Jiráskově ulici v pátek 25.7. od 15 do 16 hodin a v sobotu 26.7. od 10 do 11 hodin. Po oba dne budou mít diváci též možnost zakoupit výrazně zvýhodněnou permanentní vstupenku za cenu 450,- Kč platnou pro celou sezónu 2003/04 včetně divizních zápasů "B" mužstva a utkání Poháru ČMFS! Každý ze zájemců o permanentku si zároveň může vybrat své sedadlo na kryté tribuně!

 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu