28.03.2009, Miroslav Fuks

Dorost prohrál v Mostu, na jaře potřetí

Dorost prohrál v Mostu, na jaře potřetíStarší dorostenci se stále více močí do sestupových starostí. Dnes si na půdě stejně ohroženého Mostu připsali třetí jarní porážku a to v poměru 1:4, když zopakovali model z posledního domácího utkání proti Slávii. Po dobré první půli přišel ve druhé části defenzivní propadák. Úvodní a jediný jihlavský gól vstřelil Stanislav Tecl.

 
MostMost
19.kolo, sobota 28.3.2009, 12:00
4:1
(0:1)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Gól Vysočiny: 11. Tecl
Diváci: 0
FC Vysočina: J.Procházka – Bambula, Busta (45. Z.Kučera), Fadrný, Dobrovolný – Šandera, T.Kučera (89. Přibyl), Kopic, Kosak (77. Císař) - Leligdon, Tecl.
 

Komentář

„V první půli jsme měli více ze hry, zaslouženě jsme se ujali vedení díky přesnému zásahu Tecla z 11. minuty a kdybychom poté vyjádřili gólově některou z dalších příležitostí, tak jsme se z Mostu nemuseli vracet s prázdnou. Přišla však 45. minuta, v ní zranění stopera Busty a rozložení naší defenzívy. Při trestu za červenou kartu pro Pražáka se nám takto rozpadla stoperská dvojice a právě po chybě středu obrany bylo zkraje druhé půle vyrovnáno. Poté už domácí cizinecká legie dominovala a svoji převahu vyjádřila i střelecky. Nás opět srazily hrubé individuální chyby obrany. Musíme zmobilizovat síly a v dalším domácím duelu zabojovat,“ zdůraznil na závěr svého zápasového hodnocení trenér Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu