13.05.2009, Miroslav Fuks

Marko: „Hráči se musí odevzdat pro vítězství“

Marko: „Hráči se musí odevzdat pro vítězství“Boj o postupovou víru. I takto lze nazvat blížící se jarní fotbalový vrchol v podobě domácího duelu FC Vysočina proti Bohemians 1905. Význam duelu si uvědomuje i kouč Karol Marko: „V tomto duelu se hráči musí bez ohledu na bolest, únavu či psychické rozpoložení odevzdat pro vítězství. Musí za ním jít tvrdě a cílevědomě. Chci na hřišti vidět osobní statečnost a boj za tento klub a jeho fanoušky.“

 
Jsou nyní na této vlně i hráči?

Na trénincích i v kabině z nich cítím velké odhodlání. Nyní však tuto ctižádostivost musí přenést i do mistrovského zápasu. Podobně, jako tomu bylo v domácím duelu proti HFK Olomouc.

Jaký vliv na fotbalisty bude mít očekávaná bouřlivá atmosféra?

Všichni se na elektrizující náboj a atmosféru utkání těšíme. Věříme, že fanoušci Vysočiny přijdou v rekordním počtu a že budou slyšet! Čeká nás velký zápas, u kterého by bylo škoda zůstat doma.

Pro čtyři žluté karty budete postrádat Jana Štohanzla. Jak citelná je to ztráta?

Každý hráč je nahraditelný. Řešení jeho postu jsme již nalezli.

Co říci k síle Bohemians 1905?

Jde o zkušené a dynamické mužstvo, které disponuje kvalitními sebevědomými hráči. My však tohoto velmi silného soupeře v pátek musíme zdolat.


 
Související
Média
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu