21.05.2009, Miroslav Fuks

Velký úspěch krajského výběru U-15 na Kouba Cupu!

Velký úspěch krajského výběru U-15 na Kouba Cupu!Každoroční vrchol mládežnické kategorie U-15 v podobě turnaje Kouba Cup, na němž mezi sebou bojují výběry jednotlivých českých krajů, přinesl velký úspěch pro borce z Vysočiny! Tým složený z deseti hráčů FC Vysočina, tří z HFK Třebíč, dvou z Velkého Meziříčí a po jednom z Havlíčkova Brodu a Žďáru nad Sázavou získal výborné 3. místo!

 
Třídenní turnaj tentokráte pořádal KFS Vysočina a hostila Třebíč. Premiérově se na něm představili i reprezentanti Východoslovenského kraje. Zápolilo se ve třech pětičlenných skupinách, přičemž Vysočina v té své zvítězila ve velmi těžké konkurenci výběrů Prahy, Karlovarského kraje, Jihomoravského kraje a Plzeňského kraje. O postupu do finálové skupiny rozhodlo vítězství 2:1 nad týmem Prahy složeným z nejlepších hráčů Sparty, Slavie a Bohemians!

 Svěřenci trenérů Pavla Procházky a Pavla Tvarůžka tak postoupili do čtvrteční finálové skupiny o 1 – 3. místo, kde nejprve podlehli Středočeskému kraji a vzápětí nestačili ani na tým Moravskoslezského kraje. Konečné 3. místo však pro mnohdy podceňovanou Vysočinu představuje velký úspěch a důkaz kvalitní fotbalové práce s mládeží v tomto regionu. Mnozí starší žáci z Vysočiny na sebe navíc jistě upozornili fotbalové scouty a především sestavovatele budoucí české reprezentace U-16. V ní už o rok dříve figuruje gólman Jan Kotnour.

Sestava výběru KFS Vysočina:

Kotnour Jan, Doucha Petr, Klusák David, Melecha Daniel, Rozmahel František, Kelbler Martin, Morava David, Dvořáček Filip, Krotký Jan a Demeter Patrik (všichni FC Vysočina Jihlava), Hošek Marek, Svoboda Ladislav a Matějek Lukáš (všichni HFK Třebíč), Polanský Jiří a Pokorný Patrik (oba FC Velké Meziříčí), Šidlák Darek (FC Slovan Havlíčkův Brod), Ločárek Tomáš (FC ŽĎAS Žďár nad Sázavou). Náhradníci: Pedro Dominik a Maruš Štěpán (oba FC Vysočina Jihlava), Hanousek Leoš (FK Pelhřimov).

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu