29.06.2009, Miroslav Fuks

Vysočina pod koučem Urbanem zahájila přípravu

Vysočina pod koučem Urbanem zahájila přípravuPohoda dovolené je z pohledu fotbalistů FC Vysočina nenávratně pryč. Dnes dopoledne se sešli na startu letní přípravy, seznámili s novými členy kabiny a především s trenérským duem Luboš Urban – Daniel Šmejkal. Zároveň k nim promluvil ředitel klubu Zdeněk Tulis. První tréninkový den byl poměrně lehký, tvrdé tréninkové dávky na hráče čekají v dalších dnech.

 
Dopoledne vyplnil výběh v prostoru lesoparku Heulos u amfiteátru a odpoledne si to hráči za neustálého deště rozdali na vedlejším hřišti klasicky „staří vs. mladí“.

Na hřišti nechyběli ani tři nové tváře. Dvojice z HFK Olomouc Peter Krutý – David Korčián neskrývala uspokojení, že zamířili právě do FC Vysočina, kde vidí ambice a především cítí, že po třech letech na Hané potřebovali změnit působiště a získat novou fotbalovou výzvu. „Měl jsem více nabídek ale Jihlava jednala nejkonkrétněji. Za změnu jsem rád, zvláště, když nám v HFK loňský ročník nevyšel a sestoupili jsme. Mne může těšit fakt, že se mi střelecky dařilo a tím jsem na sebe upozornil jiné kluby. A že bych měl být náhradou za Petra Faldynu? Tak to rozhodně necítím. Faldyna byl kapitán jihlavského týmu a střílel góly v několika sezónách po sobě. Přede mnou je ještě strašně mnoho práce. Pokusím se důvěru vedení FC Vysočina nezklamat,“ řekl nová posila útoku David Korčián.

Exznojemský Matúš Minarech před sebou vidí velkou výzvu. Prosadit se v jihlavském kádru, ve II. lize a potvrdit, že je schopen střílet góly nejen v MSFL.

Sestavy:

„staří“: Winter – Veselý, Gába, Kadlec, Vyskočil – Dupal, Lovětínský, Minarech, Krutý – Kaplan, Simr.

„mladí“: Štěpanovský – Gabriel, Tlustý, Karlík, Cihlář - Kopic, Drábek, Šamánek, Vydra - Korčián, Tecl.

Fotografie z celého dne najdete ZDE.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu