08.07.2009, Miroslav Fuks

Vysočina si v přípravě připsala další remízu

Vysočina si v přípravě připsala další remízuI druhý letní duel FC Vysočina skončil remízou. Po bezbrankovém výsledku proti Českým Budějovicím vstřelili svěřenci kouče Urbana hned tři branky, ale domácí třetiligové Znojmo na ně dokázalo odpovědět. Pod konečný stav 3:3 (1:2) se střelecky dvakrát podepsal David Korčián a jednou Karol Karlík.

 
ZnojmoZnojmo
přát., středa 8.7.2009, 15:30
3:3
(1:2)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 31. Vavřík, 69. a 77. Krhút – 9. a 49. Korčián, 35. Karlík
Diváci: 0
Znojmo: Hrubý (70. Mucha) - Kiss (46. Hříbek), Yonov, Jedlička (46. Helebrant), Švarc (46. Uchytil) - Zapalač, Podzemský (Šilinger), Vavřík (Lukáš), Lacko - Kováč (Ben Hassen), Zifčák J. (46. Krhút).
FC Vysočina: Štěpanovský – Gabriel, Tlustý, Kadlec, Cihlář – Vydra, Karlík, Minarech (46. Gába), Krutý – Simr (70. Tecl), Korčián.
 

Komentář

„V prvním poločase jsme si na úvod vytvořili hned několik příležitostí, z nichž se ujala v 9. minutě střela Korčiána po přihrávce Karlíka. Další góly bohužel nepřišli a tak se v 31. minutě radoval velice dobrý a pohyblivý domácí celek. Vyrovnaný stav však netrval dlouho, neboť v 35. minutě strhl vedení na naši stranu Karlík po akci Vydry. První část byla v naší režii a chyběla jí kvalitnější koncovka. I ve druhé půli jsme velmi dobře začali a ve 49. minutě zvýšil Korčián již na 1:3. Postupem času však domácí vystřídali a začali nás přehrávat. Na nohy je postavila chyba gólmana Štěpanovského, který s přispěním silného větru podskočil centrovaný míč a v 69. minutě to bylo 2:3. Za dalších osm minut z brejku dokonce vyrovnali. Závěr byl oboustranně hodně bojovný a aktivní se snahou vstřelil rozhodující gól. Ten však už nepadl. Zápas určitě splnil svůj účel a já jsem rád, že se během dnešního dne dostali do hry všichni hráči našeho kádru. Určitě mne mrzí, že jsme v tomto utkání neudrželi nadějné vedení. Z pohledu Vysočiny to bohužel není poprvé. Jsme však v přípravě a hráči mají tendenci hrát velmi aktivně a ofenzivně, což může přinést chyby. V dalších zápasech už po hráčích budu za příznivého stavu požadovat více taktického přístupu, zklidnění a herní inteligence,“ zhodnotil utkání kouč Luboš Urban.

 
Související
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu