26.07.2009, Miroslav Fuks

FC Vysočina zve na pestrý fotbalový podvečer!

FC Vysočina zve na pestrý fotbalový podvečer!Fotbaloví fanoušci a rodiče s dětmi by měli zpozornět. Vedení FC Vysočina se rozhodlo spojit hned několik tradičních i nových akcí v jednu a před startem nového ročníku uskutečnit FANS DAY. Bude předzvěstí prvního domácího utkání a uskuteční se v úterý 4. srpna od 17 hodin na stadiónu v Jiráskově ulici. Na co se příchozí mohou těšit?

 
Od 17 hodin se otevřou nejen brány jihlavského stadiónu, ale i jeho útroby. „V budově kabin v současné době finišujeme s rekonstrukcí hostující kabiny, která bude splňovat veškeré prvoligové parametry a navíc zde vzniká i důstojná kancelář pro realizační tým „A“ mužstva. Věříme, že pro fanoušky bude zajímavé do těchto prostor nahlédnou a zároveň si projít i kabinu našeho prvního mužstva včetně rehabilitační linky či odpočívárny hráčů. Ti ostatně ve své kabině nebudou chybět, neboť přímo zde proběhne jejich autogramiáda,“ informuje o programu klubový tiskový mluvčí Miroslav Fuks.

Živo bude nejen ve vnitřních prostorách, ale i na hlavní hrací ploše. „Zde bude zejména pro děti připravena řada soutěží nejen ve fotbalových disciplínách. Chybět nebudou zajímavé odměny a ceny navíc bude zcela zdarma k dispozici skákací hrad. Partnery soitěží budou společnosti Yashica, Lide a Hummel. Tradičním oživením bude klubový maskot Ježour, který bude dětem rozdávat dárečky,“ dodal tiskový mluvčí.

Speciální motivaci má klub připravenou pro fanoušky, kteří na FANS DAY dorazí v klubovém dresu, tričku či mikině. „Každý z nich ve Fan shopu pod novou tribunou bezplatně obdrží vstupenku na první domácí duel proti Mostu. Tento stánek se suvenýry bude samozřejmě otevřen po celou dobu akce a fanoušci tak budou mít možnost zakoupit si permanentku na nadcházející sezónu,“ upozornil Fuks.

V 18 hodin se hlavní dění přesune do zázemí v rohovém objektu stadiónu naproti budově bazénu. „Soutěže či skákací hrad pro děti budou stále v provozu, ovšem pro fanoušky bude jistě větším lákadlem program v našem VIP zázemí. Bude pro ně připraveno oficiální přivítání ženského týmu v řadách FC Vysočina, křest klubového dresu pro novou sezónu, představení kouče Urbana a nových posil a na závěr se mohou věnovat otevřenému diskusnímu fóru s trenérem Urbanem a ředitelem Tulisem,“ uzavřel pestrý výčet náplně atraktivního podvečera na stadiónu FC Vysočina Miroslav Fuks.
 



 
Aktuálně

Organizační informace k ASEKOL RECYCLE MATCH proti Dukle Praha

Další domácí utkání jihlavských fotbalistů je tady. A s ním i organizační informace, které se vám bude hodit znát, než na stadion vůbec vyrazíte. Stejně jako na duel s Kroměříží klub připravil tematické utkání. Tentokrát s heslem #udržitelnost. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
×
Dnes v 18:00
FC Vysočina Jihlava
FK Dukla Praha
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu