27.07.2009, Miroslav Fuks

Ligový kádr FC Vysočina doznal dalších změn

Ligový kádr FC Vysočina doznal dalších změnTýden před startem II. ligy ČMFS došlo v kádru FC Vysočina k dalším změnám. Vzhledem k dlouhodobému zranění gólmana Petra Tulise přichází na hostování z Dosty Bystrc zkušený brankář Marcel Krajíček (nar. 3.1.1980). Ten je odchovancem Brna a v minulosti mimo jiné působil ve Znojmě, ve Spartaku Trnava a v maltském klubu Naxxar Lions. Klub je navíc blízko dotažení příchodu obránce Roberta Cahy.

 
Avizovány jsou i odchody. Vedení klubu se rozhodlo uvolnit na hostování záložníka Martina Dupala, zpět do juniorky se vrátil záložník Jan Kopic a do Znojma zamířil ofenzivní hráč Matúš Minarech, který během letní přípravy nepřesvědčil kouče Urbana, že by mohl být platným hráčem „áčka“. Definitivně pak byl stvrzen přestup zkušeného útočníka Tomáše Kaplana do domovské Polné.
„Kádr prošel určitou očistou, která sledovala kvalitu a nikoli kvantitu. I proto je nyní v kabině „áčka“ jen 18 hráčů do pole + brankáři. Tým však ještě nedostal svoji konečnou podobu, neboť nadále usilujeme o středního tvořivého záložníka a stopera. Poté by samozřejmě kádr opustili další hráči a zamířili by buď do juniorky či na hostování. To je ve fotbale přirozený proces. Na druhou stranu vůbec nezavírám dveře talentovaným mladíkům právě z juniorky. Vidím v nich velký potenciál, který musíme využít. Hodlám tyto hráče postupně zapojovat do prvního týmu,“ uvedl na dnešní předsezónní tiskové konferenci kouč Luboš Urban.

Aktuální soupisku FC Vysočina vč. čísel pro podzimní sezónu najdete ZDE.

Kompletní souhrn dosavadních letních příchodů a odchodů je k dispozici TADY.

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu