05.08.2009, DENÍK - Vít Brabec

Procházka: Nějaké problémy jsou, ale snad je vyladíme

Procházka: Nějaké problémy jsou, ale snad je vyladímeDo startu dorostenecké fotbalové nejvyšší soutěže zbývá necelý týden, a oba jihlavské výběry jsou proto v plném zápřahu. Ladí se forma, a hlavně se doléčují šrámy, které přípravný dril přinesl. Starší dorostenci a svěřenci kouče Pavla Procházky po vítězství nad Brnem už myslí na důležitou generálku, která proběhne v sobotu proti Pardubicím.

 
 „V tom utkání už budeme sestavu chystat podle toho, v jakém složení nastoupíme proti Teplicím. Alespoň pro ten první poločas, aby to mělo hlavu a patu,“ má jasno jihlavský trenér.

Vyhověli Teplicím

Vrásky na čele dělá šéfovi jihlavské lavičky zdravotní stav několika hráčů. Chybět bude určitě Busta, který jde na artroskopii. „Ten bude bohužel mimo asi tři týdny,“ potvrzuje Procházka, který doufá, že se uzdraví alespoň tahoun týmu Tomáš Kučera.

„Má virózu, vysoké teploty, a s onemocněním laboruje i Göth, který se ale snad už zapojí do tréninku,“ nastiňuje starosti. „Nějaké problémy tam jsou, ale snad to vyladíme,“ přeje si.

Pak už Jihlavu čeká první mistrovské utkání – v neobvyklý úterní termín. „Ono se má začínat oficiálně ve středu 12., ale my jsme vyhověli Teplicím, které nás požádaly z důvodu reprezentační přestávky o posunutí na úterý,“ přibližuje Procházka.

Tvrdý trénink

Trenér mladších dorostenců FC Vysočina musel na poslední chvíli změnit program. Do Brna totiž odcestoval pouze výběr staršího dorostu. Zápas mladíků byl zrušený.

„Brněnský C-dorost hrál Haraštův memoriál, a i když jsme byli domluveni, že to poskládají, nakonec to zrušili, což nás mrzí,“ komentuje trenér Jihlavy Roman Kučera.

A tak si jeho svěřenci místo fotbalu pořádně zamakali. „Dali jsme těžký trénink a věnovali se kondici,“ usmívá se kouč. „A i tenhle týden je, co se týče objemu a intenzity, hodně náročný. Vrcholí příprava a hodně ukáže sobotní generálka proti Pardubicím,“ nastiňuje trenér.

Ten se bude muset obejít bez čtyř hráčů. „Jahoda s Kelblerem jsou zranění. Kubík se vrací do Pelhřimova a Kabíček jde na hostování do Pacova, takže teď máme kádr osmnácti hráčů,“ uzavírá.

 
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu