11.08.2009, Miroslav Fuks

Málek zničil Teplice v posledních sedmi minutách!

Málek zničil Teplice v posledních sedmi minutách!Extraligoví starší dorostenci FC Vysočina odstartovali nejvyšší soutěž důležitým vítězstvím! V nervydrásajícím utkání zaslouženě zdolali Teplice 2:1 (0:1), když už od 6. minuty prohrávali. Jejich celozápasovou ofenzívu zužitkoval až střídající Jaroslav Málek, který skóroval v 83. a 88. minutě!

 
FC VysočinaFC Vysočina
1.kolo, úterý 11.8.2009, 13:00
2:1
(0:1)
TepliceTeplice
 
Góly Vysočiny: 83. a 88. Málek.
Diváci: 100
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Kryštůfek (65. Ptáček), Fadrný, Príborský – Přibyl, T.Kučera (75. Málek), Vacek, Kosak – Zeman (70. Vokoun), Poláček
 

Komentář

„Inkasovali jsme už v 6. minutě po hrubé chybě středu naší obrany. Poté jsme intenzivně útočili do zatažené teplické obrany, převahu jsme však nedokázali brankově vyjádřit. Vysvobodilo nás až střídání Málka, který nejprve v 83. minutě vyrovnal na 1:1 a poté v 88. minutě rozhodl o naší výhře po kvalitní kombinaci s Poláčkem. Naše vítězství bylo šťastné, ale zasloužené. V ofenzívě jsme podali velmi dobrý výkon, ovšem naše defenzíva měla řadu okének. Za výhru jsem velmi rád,“ řekl po utkání kouč Pavel Procházka.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu