22.08.2009, Jaroslav Frühbauer

Ženy v premiéře selhaly v koncovce

Ženy v premiéře selhaly v koncovcePrvní podzimní zápas a zároveň ligová premiéra ženského týmu pod hlavičkou FC Vysočina dopadl neúspěšně. Náš tým v Hodoníně prohrál 3:1 (1:0), když doplanil na nízkou efektivitu v koncovce a nedokázal se vyrovnat s enormní bojovností domácího týmu.

 
HodonínHodonín
1.kolo, sobota 22.8.2009, 16:30
3:1
(1:0)
FC VysočinaFC Vysočina
 
Branky: 25. Lanáčková, 75. Podrazilová, 83. Mazuchová – 69. Křížová
ŽK: 1:2
Diváci: 0
Hodonín: Háziková - Lokajová, Podrazilová, Lanáčková, Fritzová, Ptáčková, Mazuchová (68. Vaceniková), Janečoková, Blahová (90. Bíliková), Hlaváčová, Kodlíková
FC Vysočina: Pojezná – Křížová, M.Žampová, Čurdová, Jančíková, Šerá, K.Pavelcová, Z.Žampová, Procházková, Dibelková, B.Pavelcová (69. Štrosová).
 

Komentář

„První poločas byl z naší strany nepovedený. Naše hráčky se nedokázaly vyrovnat s nasazením soupeře i špatným terénem. Po nedorozumění v obraně šel soupeř z ojedinělé šance do vedení. Druhý poločas se odehrával v jiném duchu. Naše holky přidaly v nasazení a bojovnosti. V 69. minutě zaslouženě vyrovnaly, když se z dálky trefila Denisa Křížová. Radost bohužel trvala jen pár minut, když soupeř po rohu skóroval. Jihlava se i nadále dostávala do tlaku, bohužel špatnou koncovkou se připravila o body. Naopak Hodonín 10 minut před koncem šel do dvougólového vedení, které již udržel. Fotbal se nehraje na krásu a urputně bojující soupeř z minima vytěžil maximum. My musíme do dalšího utkání zlepšit koncovku, protože tolik šancí na jediný gól je opravdu luxus, který si nemůžeme dovolit,“ řekl k utkání asistent trenéra Jaroslav Frühbauer.

 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu