26.08.2009, Miroslav Fuks

Žampa: „Věřím, že první zápas zvládneme“

Žampa: „Věřím, že první zápas zvládneme“Ženský tým FC Vysočina čeká domácí ligová premiéra. V sobotu 9. srpna nastoupí od 11:00 hodin na hlavním stadiónu v Jiráskově ulici proti Spartaku Lubina. Co o tomto soupeři ví kouč Josef Žampa a jak se na tento první zápas na jihlavské půdě jeho svěřenky těší?

 
O soupeři máme minimum poznatků. Věříme, že první zápas zvládneme a prosadíme se svojí hrou. Pro psychiku týmu by tato první výhra byla velmi důležitá. Jsem velmi zvědav, jak se holky vypořádají s tlakem prvního utkání a se skutečností, že nastoupí na velkém hlavním stadiónu a že přijdou nějací diváci. Snad jim nervozita nebude svazovat nohy. Jedním z našich úkolů proto bude, abychom je uklidnili a koncentrovali pouze na dění na hřišti.

Porážka z úvodního zápasu v Hodonín vás asi stále mrzí...

Tento duel jsme bohužel nezvládli. Jako první jsme inkasovali a poté jsme soupeřky přitlačili na jejich polovině. Z řady šancí jsme nakonec v 69. minutě dokázali vyrovnat. Brzy nato jsme si však z rohu dali vlastní gól... Holky zase začaly útočit a místo zaslouženého vyrovnání přišel brejk a třetí branka v naší síti... Hodonín jsme přehráli fyzicky, ale velmi jsme doplatil na žalostnou koncovkou. Holky málo střílely a míč se snažily tahat až do branky. V tomto směru se musíme výrazně zlepšit.

Budete pro sobotní utkání kompletní?

Z našich sedmnácti hráček v „A“ týmu bude scházet pouze Denisa Křížová.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu