12.09.2009, Miroslav Fuks

Špičková dorostenecká partie skončila smírem

Špičková dorostenecká partie skončila smíremDuel dvou ze tří nejvýše postavených týmů dorostenecké extraligy skončil zaslouženým smírem. Zápas mezi Vysočinou a Sigmou Olomouc měl špičkové parametry a domácí v něm až do 89. minuty vedli po přesné hlavičce Pavla Príborského. Pojistku svému vedení však přidat nedokázali a tak se branky v samotném závěru dočkali hosté. Oba týmy se nyní se ziskem 13ti bodů dělí o první příčku tabulky.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 12.9.2009, 11:00
1:1
(1:0)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 13. Príborský - 89. Hála
Diváci: 100
FC Vysočina: J.Procházka – Göth, Ptáček, Fadrný, Príborský – Přibyl, Málek (85. D.Černý), Vacek, Kosak (90. Kryštůfek) – T.Kučera, Poláček (74. Zeman).
 

Komentář

Oboustranně vyrovnaný zápas se nesl ve znamení řady nevyužitých šancí, velkého nasazení a velmi dobrých technických schopností všech hráčů. V první části si hosté vytvořili o něco více gólovek, přesto se z branky radovala Vysočina. Ve 13. minutě zahrával roh Kosak a míč posadil přesně na hlavu nikým nehlídaného Príborského.
„Ve druhé půli se hrála velmi náročné partie. Vytvořili jsme si hned několik příležitostí ke vstřelení klíčové druhé branky. Bohužel, dvakrát Poláček a jednou Kosak své loženky neproměnili. A tak přišel trest v závěru, kdy jsme špatně pokryli standardní situaci a hosté vyrovnali. Před zápasem bych bod bral, nyní jsem trochu zklamán. Velmi cenná výhra byla nadosah. Přesto musím hráčům poděkovat za nadstandardní výkon proti skvělému soupeři,“ řekl k zápasu kouč Pavel Procházka.

Fotogalerie

               
 
 
Související
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu