12.09.2009, Miroslav Fuks

Mladší dorost přehrál Olomouc a je první!

Mladší dorost přehrál Olomouc a je první!Dorostenecká pohádka FC Vysočina nekončí ani po 6. kole extraligy. Starší jsou druzí se stejným počtem bodů jako vedoucí Olomouc a mladší dorostenci jsou s patnácti body dokonce první, když jsou o skóre lepší, než Mladá Boleslav! Prozatím nejlepším týmem Česka jsou po dnešním vynikajícím zápase s Olomoucí, který vyhráli 4:2 (3:2). Hattrickem se blýskl Petr Císař a jednu branku přidal Martin Štancl.

 
FC VysočinaFC Vysočina
6.kolo, sobota 12.9.2009, 13:15
4:2
(3:2)
OlomoucOlomouc
 
Góly: 6., 13. a 68. Císař, 31. Štancl – 4. Ješko, 25. Ševčík Adam
Diváci: 50
FC Vysočina: Kotnour – Kyzlink (77. Vonásek), Mlčoch, Rozmahel, Dvořáček – Masopust (43. Čech), Šuta, Štancl, Kliment – J.Kučera, Císař (70. Kelbler).
 

Komentář

„Dnešní dvojzápas s Olomoucí byl skutečnou přehlídkou tohoto nejlepšího českého dorosteneckého fotbalu a reklamou na něj. I v zápase mladších šlo o 1. místo tabulky a nastoupilo v něm 8 nebo 9 reprezentantů. Hrálo se nahoru – dolů a my jsme ho po mimořádném výkonu zvládli na výbornou. Navíc za stavu 4:2 nedal Šuta penaltu. Hráči za svůj výkon zaslouží pochvalu. Věřím, že neusnou na vavřínech a budou na sobě stále tvrdě pracovat,“ řekl po zápase spokojený kouč Roman Kučera.

 
Související
Aktuálně

Představujeme partnery: Technické obory a fotbal jdou dohromady aneb prezentace LINDE a EMRO

Doposud jsme prezentovali vždy pouze jediného partnera. Tentokrát jsme se rozhodli prezentaci spojit a představit hned dvojici podporovatelů FC Vysočina. Oba jsou z technické oblasti. Společnost Linde se specializuje na plyn, Emro pro změnu na elektřinu. Shodně však pomáhají v rozvoji i fotbalové Vysočině. Celý článek

 
Servis
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu