17.03.2004, Redakce

Štohanzl odehrál celý zápas proti Belgii

ÚT 16.3. Belgie 19 – ČR 19 2:1 (1:1)

Česká devatenáctka prohrála v Belgii 1:2 (1:1) spornou penaltou z 87. minuty. V utkání hraném na náročném terénu šel domácí tým do vedení již ve 3. minutě, ale Malchárkovi se podařilo o čtvrt hodiny později po centru Varadiho vyrovnat. Remízové utkání rozhodla sporná penalta, kterou odpískal rozhodčí po vzdušném souboji Pudila se soupeřovým útočícím hráčem v naší šestnactce. Náš hráč inkasoval ránu loktem, ale k údivu všech, včetně hráčů soupeře, byl vyloučen a kopal se pokutový kop. Soupeř penaltu bezpečně proměnil a strhnul vítězství na svoji stranu. V dresu poražených odehrál celé utkání jihlavský záložník Jan Štohanzl, který si tak připsal třetí start v tomto výběru a podle všeho se v něm přes velkou konkurenci natrvalo prosadil.

 
Branka ČR: 18. Malchárek

ČK: 87. Pudil

Sestava ČR: Černý - Chleboun, Neuwirth, Pudil, Lisický (60. Racko) - Varadi, Štohanzl, Kobylík, Quasten (78. Tomašák) - Papadopulos (68. Holenda), Malchárek (83. Schulmeister)

 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu