01.10.2009, Miroslav Fuks

Poslední den už změny nepřinesl

Poslední den už změny nepřineslKádr FC Vysočina pro podzimní část II. ligy ČMFS je uzavřen. Po úterním příchodu bosenského útočníka Mešanoviče už poslední den přestupů ve středu 30. září žádné změny nepřinesl. „Do podzimu jdeme s kádrem dvaceti hráčů a tří gólmanů. Z něj nyní musíme dostat maximum, abychom pro jaro měli co nejlepší výchozí postavení,“ uvedl sportovní manažer Josef Jinoch.

 
Letní přestupní termín přinesl do kabiny prvního mužstva FC Vysočina největší průvan v historii. Oproti jarnímu složení ho opustilo hned 10 fotbalistů: Faldyna (přestup FK Senica/SK), Kaplan (přestup Slavoj TKZ Polná), Mareš (přestup FK Viktoria Žižkov), Urban (konec smlouvy, nové působiště neznámé), Štohanzl (konec hostování FK Teplice, poté přestup do Bohemians 1905), Vojáček (konec hostování SK Sigma Olomouc, nyní ve skotském druholigovém Dumbarton Football Club), Vepřek (konec hostování SK Sigma Olomouc), Dupal (hostování SK Líšeň), Šamánek (konec smlouvy, přestup 1.FC Brno) a Drábek (hostování Dosta Bystrc).

Zcela nových tváří je v kabině FC Vysočina celkem osm: Krutý a Korčián (přestup 1.HFK Olomouc), Krajíček (hostování FK Dosta Bystrc – Kníničky), Caha (přestup SK Sigma Olomouc), Šisler (hostování Bohemians 1905), Gruber (hostování České Budějovice), Penc (hostování 1.FK Příbram) a Mešanovič (hostování FK Baumit Jablonec).

Opomenout nelze ani navrátilce Pešku (konec hostování FC Grün-Weiß Wolfen/NĚM) a čtyři hráče, kteří v Jihlavě hráli i na jaře a jejichž působení na Vysočině bylo prodlouženo formou přestupu či hostování i pro další období: Karlík (přestup FC Nitra/SLO), Gába (přestup SK Sigma Olomouc), Vyskočil (hostování Fotbal Fulnek) a Winter (hostování Bohemians Praha). Výsledkem je nebývalá hráčská konkurence, která by měla být jedině ku prospěchu celého klubu.

Komplexní přehled změn v kádru FC Vysočina až do léta 2000 najdete ZDE.


 
Aktuálně

Podpořte FC Vysočina v neděli v důležitém utkání proti Spartě B!

Fotbalová Vysočina potřebuje zabrat a konečně naplno bodovat. Netradičně v neděli 21. dubna bude od 17:00 hodin bojovat o první jarní vítězství proti nevyzpytatelnému týmu plného talentů – juniorce Sparty Praha. Přijďte ji v důležité bitvě podpořit, ať tolik potřebné tři body zůstanou doma! Celý článek

 
Servis
V tento den před lety
 
Klub •  Hráči •  Zápasy •  Mládež •  Multimedia •  Fanoušci •  Historie

© 2006-2024 FC Vysočina Jihlava & eSports.cz, s.r.o.  |  RSS
Veškerý obsah stránek chráněn podle autorského zákona a jeho přejímaní bez výslovného souhlasu redakce je zakázáno. Povolena je citace částí materiálů zde zveřejněných s uvedením zdroje www,fcvysocina.cz.
Nastavení cookies

 
 
 
 

Akcionáři klubu

Hlavní partneři klubu

Významní partneři klubu

Partneři klubu

Mediální partneři klubu